Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Tsitsipas vs Djokovic (AO Finali )

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.15

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
7,838
113
Bi şekilde djoko alır beyler, paranıza yazık

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Kanka djokonun alacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok :D Mesele oranın olmasi gerekenden yüksek açılması bu adamlar 3 senedir çok kez karşı karşıya oynadılar çoğunluğunu djokovic aldı ama nerdeyse hepsi kafa kafaya gitti.Misal slota para vereceğime 5 orandan Tsitsipas alır derim.Ben kesin Tsitsipas kazanır demiyorum oynamaya değecek oran diyorum

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Ve yalan söylemiyorum şuan 20k param olsa valla 10k basarım Tsitsipasa.4 ay önce 10kya 77k kazandım bu şekilde.2 maça basmıştım birinin oranı 1.82ydi diğeri 4.30 falandı yine buna benzer bir tenis turnuvasıydı.Sonrasinda şansımız söndü dibe girdik sürünüyoruz

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,185
7,838
113
Kanka djokonun alacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok :D Mesele oranın olmasi gerekenden yüksek açılması bu adamlar 3 senedir çok kez karşı karşıya oynadılar çoğunluğunu djokovic aldı ama nerdeyse hepsi kafa kafaya gitti.Misal slota para vereceğime 5 orandan Tsitsipas alır derim.Ben kesin Tsitsipas kazanır demiyorum oynamaya değecek oran diyorum
Ya tabiki dediklerine de katılıyorum da , binlerden ağız açılınca, sıkıntı diye diyorum 😅, geçen sene Wimbledon da nick krygios un hayvani servislerine rağmen adam ayakta kaldı ya,dedim bu adam canı istemedikçe zor yenilir, bide cicipasta hemen demoralize olabilen bi adam işler kötü başlayınca,set alirina filan ne veriyor peki

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
Ya tabiki dediklerine de katılıyorum da , binlerden ağız açılınca, sıkıntı diye diyorum 😅, geçen sene Wimbledon da nick krygios un hayvani servislerine rağmen adam ayakta kaldı ya,dedim bu adam canı istemedikçe zor yenilir, bide cicipasta hemen demoralize olabilen bi adam işler kötü başlayınca,set alirina filan ne veriyor peki
En az 1 set alir oranı 1.60-1.70 falandır

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,866
113
Screenshot_20230129-103319.png

Kredi çekip girdim gelmezse intihar gelirse party başlasın

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
bol şans djokoya ace atmak zor dimitrov maçında 3-0 kazanmasına rağmen çok ace yemişti djoko ama dimitrovun servisi tsitsipastan iyidir her türlü o var üç sette bitmezse gelebilir kupon

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,078
1,501
113
Tsi novaka göre kolay rakiplerle karşılaşıp finale geldi elle tutulur bi sinneri geçti onda da 2-0 dan maçı verecekti her neyse novak oyun içi sakatlık problemi yasamazsa tsinin şansının olacağını sanmıyorum.İs uzayan rallilere giderse novak daha avantajlı olacaktır.Kisaca oranlar olması gerektiği gibi bence tsi alırsa Max 1 set alır onuda alma ihtimali %30-35 civarıdır.Tsi alır macerasına atılmak parayı resmen çöpe atmakla birebirdir😂

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,635
5,630
113
En son baktığımda 1xbette oran 5.35di şuan 4.54

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
tsitsipasın canı çıkıyor kendi servis oyununda ilkini zor bela aldı ikinciyi kırdırdı bu şekil devam ederse üç sette biter toparlanması lazım

goattuso

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
792
554
93
4. oyunda ilk set bitti bu kadar kolay biteceğini düşünmüyorum finalin ama djokovic acımıyor