- 14,185
- 7,838
- 113
Bi şekilde djoko alır beyler, paranıza yazık
Kanka djokonun alacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yokBi şekilde djoko alır beyler, paranıza yazık
Ve yalan söylemiyorum şuan 20k param olsa valla 10k basarım Tsitsipasa.4 ay önce 10kya 77k kazandım bu şekilde.2 maça basmıştım birinin oranı 1.82ydi diğeri 4.30 falandı yine buna benzer bir tenis turnuvasıydı.Sonrasinda şansımız söndü dibe girdik sürünüyoruzBi şekilde djoko alır beyler, paranıza yazık
Ya tabiki dediklerine de katılıyorum da , binlerden ağız açılınca, sıkıntı diye diyorum 😅, geçen sene Wimbledon da nick krygios un hayvani servislerine rağmen adam ayakta kaldı ya,dedim bu adam canı istemedikçe zor yenilir, bide cicipasta hemen demoralize olabilen bi adam işler kötü başlayınca,set alirina filan ne veriyor pekiKanka djokonun alacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yokMesele oranın olmasi gerekenden yüksek açılması bu adamlar 3 senedir çok kez karşı karşıya oynadılar çoğunluğunu djokovic aldı ama nerdeyse hepsi kafa kafaya gitti.Misal slota para vereceğime 5 orandan Tsitsipas alır derim.Ben kesin Tsitsipas kazanır demiyorum oynamaya değecek oran diyorum
En az 1 set alir oranı 1.60-1.70 falandırYa tabiki dediklerine de katılıyorum da , binlerden ağız açılınca, sıkıntı diye diyorum 😅, geçen sene Wimbledon da nick krygios un hayvani servislerine rağmen adam ayakta kaldı ya,dedim bu adam canı istemedikçe zor yenilir, bide cicipasta hemen demoralize olabilen bi adam işler kötü başlayınca,set alirina filan ne veriyor peki
22 çıkmış dost zincirlikuyuya mi gömelim nereyi istersin
Oraya kadar zahmet etmeyin beni şuan olduğum yere gömerseniz çok memnun olurum22 çıkmış dost zincirlikuyuya mi gömelim nereyi istersin
0-3 tokatladı yunanıKac kac bıttı mac djo mu yendı
Acımamıs0-3 tokatladı yunanı
Oyunlar başa baş gitse de setlerde tokatladı djokovicKac kac bıttı mac djo mu yendı
Fazla sevmesemde adamı saygıyı hakedıyoOyunlar başa baş gitse de setlerde tokatladı djokovic
Aynen öyle insansı oynamıyor bu oyunuFazla sevmesemde adamı saygıyı hakedıyo