- 776
- 265
- 63
Arkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
Hyr alamazsinArkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
bimcellden belki alabilirsinArkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
sakın bayiye gitme knka vururlar valla seniArkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
Bimcell de faturalı hat yokbimcellden belki alabilirsin
Alabilirsin diyen çok amasakın bayiye gitme knka vururlar valla seni
İnşallah alamazsınArkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
Niue boyle birşey dedinizİnşallah alamazsın
Çok komikEn fazla güvercin alabilirsin dost iletişim için
Alsan bile 3.icrayı açtırmış olursun borçla borç kapanmaz şundan vazgeçin artıkArkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
nasıl yok hocam varBimcell de faturalı hat yok
Geçende aynı konuda bu soruyu sordun insanlar alırsın alamazsın dedi özellikle soruyorsunÇok komik
Geçen gün gittim bime yok dedilernasıl yok hocam var
3. İcralık hattın olmasın diyeNiue boyle birşey dediniz
HaklısınAlsan bile 3.icrayı açtırmış olursun borçla borç kapanmaz şundan vazgeçin artık
2 torba kömür al dumanla haberleşme yap reisArkadaşlar 2 tane icralık hattım var Turkcell ve Vodafone türk Telekom dan faturalı hat alabilir miyim bilen varmi
Kim diyor sana alabilirsin şöyle düşün sen bir arkadasina borç vermişsin o ödememiş sonra diğerine borç vermişsin oda ödememiş şimdi onların arkadaşlarından birine tekrar borç verirmisinAlabilirsin diyen çok ama
Haklısın şansımı denicem amaKim diyor sana alabilirsin şöyle düşün sen bir arkadasina borç vermişsin o ödememiş sonra diğerine borç vermişsin oda ödememiş şimdi onların arkadaşlarından birine tekrar borç verirmisin
Azimliymissin bolsans diyelimHaklısın şansımı denicem ama