Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Turkcell 5G Hediyesi

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,314
6,347
113
Tüm dunyada internet ve wifi beleş olurduda işte insanlar ellerindeki gücün farkında degiller çok saflar 😂

Baskhetci27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,142
2,609
113
Vodofone taşıyıp tekrar turkcele geçsen bu tarifeyi 1000 liraya filan kullanırdin kral ama ugrastirir
Bi önce ki faturam 160gb dı 3250 olmuş bunu 2500 yaptım bi önce ki ay 5600 lira ödedim ek paket çok alıyorum en azından aşşam bile artık 5 6 civaarlarını görmem iş güç vaktim olmazdı hattı taşımaya,bakalım iş görür herhalde artık.

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,719
8,756
113
Bende yıllar önce senin gibiydim akıllandım ama suan tek fatura var mis gibi oda 6k puaha
Kanka limitle beraber ayda 9.5 hiç aksatmadan ödüyorum da bundan tasarruf etmek neyime yarar onuda bilmiyorum. İstanbul'daki ev interneti çok kötü hiç birimiz kullanmıyoruz. Aw TTNET harici alt yapı yok

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Kanka limitle beraber ayda 9.5 hiç aksatmadan ödüyorum da bundan tasarruf etmek neyime yarar onuda bilmiyorum. İstanbul'daki ev interneti çok kötü hiç birimiz kullanmıyoruz. Aw TTNET harici alt yapı yok
Bu verdikleri limitin max siniri ne kadar bilgin varmi dost her ay farklı bir limit vermeye başladılar bana

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,724
25,904
113
bildiğiniz gibi evde wifi olmadığında internet deli gibi bitiyor buradan kirvelerde yararlansın diye konu açıyorum turkcell 5G geçişi için özel 5KAT yazıp 2200 sms gönderin paketinizde ki interneti 5 ile çarpıp hediye internet veriyor işinize yarar herkese iyi forumlar
Gönderdim 0 mb vardi 0x5 = 0 mb eklendi

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,719
8,756
113