- 90,576
- 100,119
- 113
yok be onu lise 2 de bıraktık free sadecePremium aldığın siteler varsa 4 k kolay kanka
yok be onu lise 2 de bıraktık free sadecePremium aldığın siteler varsa 4 k kolay kanka
Vodofone taşıyıp tekrar turkcele geçsen bu tarifeyi 1000 liraya filan kullanırdin kral ama ugrastirirKontrat bitmişti yeniledik bugün baya ekstra oldu teşekkürler paylaşım için.
Denedin ki biliyorsunVodofone taşıyıp tekrar turkcele geçsen bu tarifeyi 1000 liraya filan kullanırdan kral ama ugrastirir
Kanka 3 fatura var mecbur çok şey denedim 😃🤣Denedin ki biliyorsun
Yuzde yuz geçerler gecmis olsun500 Gb verdi Artık ay sonu arkaya geçerler mi
Uygulama içersinde 30 gün geçerli diye yazıyor kral500 Gb verdi Artık ay sonu arkaya geçerler mi
Bende yıllar önce senin gibiydim akıllandım ama suan tek fatura var mis gibi oda 6k puahaKanka 3 fatura var mecbur çok şey denedim 😃🤣
Bi önce ki faturam 160gb dı 3250 olmuş bunu 2500 yaptım bi önce ki ay 5600 lira ödedim ek paket çok alıyorum en azından aşşam bile artık 5 6 civaarlarını görmem iş güç vaktim olmazdı hattı taşımaya,bakalım iş görür herhalde artık.Vodofone taşıyıp tekrar turkcele geçsen bu tarifeyi 1000 liraya filan kullanırdin kral ama ugrastirir
Kanka limitle beraber ayda 9.5 hiç aksatmadan ödüyorum da bundan tasarruf etmek neyime yarar onuda bilmiyorum. İstanbul'daki ev interneti çok kötü hiç birimiz kullanmıyoruz. Aw TTNET harici alt yapı yokBende yıllar önce senin gibiydim akıllandım ama suan tek fatura var mis gibi oda 6k puaha
Ödedin mi la3 liralık borca 8.5 aldılar benden onu kutluyolardır
Benim turkcell de bi hat vardı borcu duruyor hiç ödemedim ama faturasız hattı 800tl telsiz kullanım borcu vardı ne oldu acaba o borç 😂Bende yıllar önce senin gibiydim akıllandım ama suan tek fatura var mis gibi oda 6k puaha
Bu verdikleri limitin max siniri ne kadar bilgin varmi dost her ay farklı bir limit vermeye başladılar banaKanka limitle beraber ayda 9.5 hiç aksatmadan ödüyorum da bundan tasarruf etmek neyime yarar onuda bilmiyorum. İstanbul'daki ev interneti çok kötü hiç birimiz kullanmıyoruz. Aw TTNET harici alt yapı yok
Gönderdim 0 mb vardi 0x5 = 0 mb eklendibildiğiniz gibi evde wifi olmadığında internet deli gibi bitiyor buradan kirvelerde yararlansın diye konu açıyorum turkcell 5G geçişi için özel 5KAT yazıp 2200 sms gönderin paketinizde ki interneti 5 ile çarpıp hediye internet veriyor işinize yarar herkese iyi forumlar
O telsiz kolsuz olmuştur kral🤣Benim turkcell de bi hat vardı borcu duruyor hiç ödemedim ama faturasız hattı 800tl telsiz kullanım borcu vardı ne oldu acaba o borç 😂
Mecbur ödedim herşeye bloke koydu adamlar 3 kuruş borç içinÖdedin mi la