Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Twitter Paylaşımı Yüzünden Hakkımda Soruşturma Açılmış

Parlıament

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
99
28
Beyler tweterda ne paylasiyordunuz ki bukadar dikkat çekti.

Benimde var 2017 den filan üç beş tane ama şifreyi filan unuttum çok eski hesap
acilen o hesabi bul paylaasimlari kapat hesabi sil yada twittera mail at kapatsinlar cok eskide olsa bulunuyo denk gelir sitenin paylastigi bonus resmini rt yapmak bile yetiyo begenmek yorum yapmak bisey paylasmaya gerek yok

Mcanklc42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
896
347
83
acilen o hesabi bul paylaasimlari kapat hesabi sil yada twittera mail at kapatsinlar cok eskide olsa bulunuyo denk gelir sitenin paylastigi bonus resmini rt yapmak bile yetiyo begenmek yorum yapmak bisey paylasmaya gerek yok
Evet arkadaşlar 10 ay ceza aldım hagba çevirdi 5 yıl en ufak suçumda 10 ay yatarım var 5 yıl sonra silinecekmiş

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,540
2,160
113
2017den kalma bı twitt hesabım var giriş yaparken şüpheli hareket diyip maile kod gonderiyor maile giriş yapamıyorum bu hesabı nasıl kapatabilirim yada ulaşabilirim

lg11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,007
269
83
2017den kalma bı twitt hesabım var giriş yaparken şüpheli hareket diyip maile kod gonderiyor maile giriş yapamıyorum bu hesabı nasıl kapatabilirim yada ulaşabilirim
paylaşımlarının üstünden 5 yıl geçtiyse bişey olmaz ceza almazsın hiç bi şekilde, 5 yıl sonra zaman aşımına uğrar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,540
2,160
113
paylaşımlarının üstünden 5 yıl geçtiyse bişey olmaz ceza almazsın hiç bi şekilde, 5 yıl sonra zaman aşımına uğrar
Hesabıma baktımda 31 Ağustos 2020de en son paylaşım yapmışım başkan

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,402
2,625
113
Dostlar dava açılmış sonuç ne olur başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim
Yıllardır diyoruz Twitter'da paylaşim yapmayın diye . Hadi yaptın bari 1 saat sonra silseydin. Bu paylaşımlara oynayan değil oynatıcı olarak görüyorlar. Mahkemelerle uğraş dur şimdi

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,568
4,213
113
Evet 2025 başları
önceden bende cok paylasırdım ama bonusu alınca sılerdım bu siber sorunları çoğaldıgından berı sıtelerden cekım paylas almıorum bu dava çoğunlukla para cezasına çevırıolar ama emın deılım umarım sadece para cezasıyla kurtulmus olursun en mantıklısı para cezası zaten sonucta bu reklam yapma sucuna gırıyor ya

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,008
2,152
113
önceden bende cok paylasırdım ama bonusu alınca sılerdım bu siber sorunları çoğaldıgından berı sıtelerden cekım paylas almıorum bu dava çoğunlukla para cezasına çevırıolar ama emın deılım umarım sadece para cezasıyla kurtulmus olursun en mantıklısı para cezası zaten sonucta bu reklam yapma sucuna gırıyor ya
Avukat da öyle dedi zaten paraya cevrilir dedi inşallah öyle olur da hapis felan almam