Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin UCL Tahminleriniz

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
2,548
113
@mamican66 sil mesaju 3 kurus adamlr için ban yeme
Yedim 2 gün de daha tövbe dost aşırı tahrik ediyorlar ya ülkeyi en iyi de yıllardır bizim takım temsil ediyor milli takımdam iyi temsil ettik bu zamana kadar ama şikeciler baş tacı bizim takım değer bulmuyor emin ol Juventus'u bunlar 2 defa elemiş liverpoolu aynı sezon 2 defa bunlar yenmiş olsa bizi sokağa çıkarmazdılar da neyse dediğin gibi böyle adamlar için daha sövüp günaha girmem

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Yedim 2 gün de daha tövbe dost aşırı tahrik ediyorlar ya ülkeyi en iyi de yıllardır bizim takım temsil ediyor milli takımdam iyi temsil ettik bu zamana kadar ama şikeciler baş tacı bizim takım değer bulmuyor emin ol Juventus'u bunlar 2 defa elemiş liverpoolu aynı sezon 2 defa bunlar yenmiş olsa bizi sokağa çıkarmazdılar da neyse dediğin gibi böyle adamlar için daha sövüp günaha girmem
Takmayacaksın bunları salla

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
2,548
113
Takmayacaksın bunları salla
Daha tövbe aga bi iki tane daha denk geldi şimdi kendimi zor tuttum dünki maçta yerde yattınız iyi oynamadınız yaşım 40 futbolu ben bilirim vs diyor nasıl sövmeyecen buna Allâh için küfürsüzlük cidden çok zor 😁