- 21,830
- 17,866
- 113
Tahminim Atletico madrid ilk yarı 4-1 yener
Gelmiş çek paraniCümletten Selamin Aleykum Millet
Ekli dosyayı görüntüle 942462
Sizce gelme olasi yuzde kac 😉 barca dan patlarmiyiz
Tebrikler aslan kardeşim geldi bil inşallahCümletten Selamin Aleykum Millet
Ekli dosyayı görüntüle 942462
Sizce gelme olasi yuzde kac 😉 barca dan patlarmiyiz
Tesekkurler en zorlari geldi ama barca korkutuyorGelmiş çek parani
Tesekkurler kardesimTebrikler aslan kardeşim geldi bil inşallah
Ingilizler bu gece dökülüyor için rahat olsunTesekkurler en zorlari geldi ama barca korkutuyor
İnsallah gelir kardesim sizlerede bol sanslar olsunIngilizler bu gece dökülüyor için rahat olsun
GALATASARAY akım başlattı diğer takımlarda akıma uyuyorIngilizler bu gece dökülüyor için rahat olsun
Yedim 2 gün de daha tövbe dost aşırı tahrik ediyorlar ya ülkeyi en iyi de yıllardır bizim takım temsil ediyor milli takımdam iyi temsil ettik bu zamana kadar ama şikeciler baş tacı bizim takım değer bulmuyor emin ol Juventus'u bunlar 2 defa elemiş liverpoolu aynı sezon 2 defa bunlar yenmiş olsa bizi sokağa çıkarmazdılar da neyse dediğin gibi böyle adamlar için daha sövüp günaha girmem@mamican66 sil mesaju 3 kurus adamlr için ban yeme
Takmayacaksın bunları sallaYedim 2 gün de daha tövbe dost aşırı tahrik ediyorlar ya ülkeyi en iyi de yıllardır bizim takım temsil ediyor milli takımdam iyi temsil ettik bu zamana kadar ama şikeciler baş tacı bizim takım değer bulmuyor emin ol Juventus'u bunlar 2 defa elemiş liverpoolu aynı sezon 2 defa bunlar yenmiş olsa bizi sokağa çıkarmazdılar da neyse dediğin gibi böyle adamlar için daha sövüp günaha girmem
Daha tövbe aga bi iki tane daha denk geldi şimdi kendimi zor tuttum dünki maçta yerde yattınız iyi oynamadınız yaşım 40 futbolu ben bilirim vs diyor nasıl sövmeyecen buna Allâh için küfürsüzlük cidden çok zor 😁Takmayacaksın bunları salla