- 7,501
- 4,449
- 113
Vallahi ben onlardan ağır vakayım jojo mat toplamda 18 kod aldım 3k falan gözüme para gelmiyor artık nasılsa diğeri var diyip total'de 7 8 k parayı hiç ettikBugun sadece eyvallah 🤣
Farkındayım. Geçen biri üniversitedyim yurttayım diyordu. 62 yaşında onaylı uyelikle,🤣🤣Hepsi buradadır sadece nick Naciye olmuştur🤣
Bu kadar derdi olup senin gibi neşeli bi insan görmedim büyük başarı seninki- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Deniz kestanesi bire bir gelir clover için mi sordun onun içinse vur gitsin kuşu sapanlaArtık bülbül ötmüyor çare nedir
Bi arkadaşım soruyorda hagssaadDeniz kestanesi bire bir gelir clover için mi sordun onun içinse bir gitsin sapanla
Şahit oldum tam üstüne geldim senin mesajın baya uğraştın 🤣Farkındayım. Geçen biri üniversitedyim yurttayım diyordu. 62 yaşında onaylı uyelikle,🤣🤣
Yasa paylas burda seni admin yaptim istedigin kadar paylas yeterki konu acma baska yerde
Ona hergun bayramBu kadar derdi olup senin gibi neşeli bi insan görmedim büyük başarı seninki
Kim oOna hergun bayram
Herseyini kaybet neşeni kaybetme lafını fazla ciddiye almışOna hergun bayram
Saolasin tahirimBu kadar derdi olup senin gibi neşeli bi insan görmedim büyük başarı seninki
Clover
E ben 😄😄😄Evet arkadaşlar son zamanlarda şizofreni arkadaşların sıkıntılarını anlattığı çözüm üretebilicegimiz arkadaslarin konusu olsun burası bizi bi salsinlar artık Forumdan soğuttular insani buraya yazabilir derman bulabilirler iyice baydı artik dinleyelim yazsınlar konuşalım herkesle iyi forumlar
@clovers1995 @Osman1331
@makina123 ve sayamadigim nice dostlar servisimize hoşgeldiniz sınırsız hizmet
Yok be can sıkınti başka bu baskaE ben 😄😄😄
Vallahi doğru dedin bunlar hep rahatlıktanHuzurla kardesim benimde 7 geliyor 3 ay kaldı ankara soğuk ya bu elemanlari mamakta 4-6 nobetine verecen 3 ay konu acmazlar daha