Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ufukk08 / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
Dostum tek isen calismasan da burdan birşeyler götürürsun ama evliysen mecbur çalışıcaksin haram parayı ailene yedirirsen illa çıkıyor
Tekim ya hocam birde buradaki paranın da haram olduğunu düşünmüyorum sonuçta bugun git büyük fabrika hariç herkes asgari banka hesabı gerisini nakit alıyor bu parayı verende vergi kaçırıyor ilegal iş yapıyor alanda bu adam bu parayı bütün ülkenin hakkını yiyerek cocuguna yediriyor benim kumardan kazandıgım mı haram oluyor

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Tekim ya hocam birde buradaki paranın da haram olduğunu düşünmüyorum sonuçta bugun git büyük fabrika hariç herkes asgari banka hesabı gerisini nakit alıyor bu parayı verende vergi kaçırıyor ilegal iş yapıyor alanda bu adam bu parayı bütün ülkenin hakkını yiyerek cocuguna yediriyor benim kumardan kazandıgım mı haram oluyor
O şekil düşünürsen çıkmaza girersin bak bana eskiden hafizdim şimdi neredeyim

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
30 yaşıma kadar intihar vs düşünen biri değilken şimdilerde ruhumun paramparça olduğunu hissediyorum. Gerçekten bitirdi bizi
Dostum rızkı biterse zaten Allah canını alır bu yüzden para için intihar etmeyi düşünme herşeyde vardır bir hayır bak benim bu hafta sonu 3 tane kupon tekten gitti 1 i gelse esc cagırdım otel vardı oraya gitcektim haberler de gördüm yangın cıkmıs gece otelde girsek etiket olacaktık nasip yani

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Dostum rızkı biterse zaten Allah canını alır bu yüzden para için intihar etmeyi düşünme herşeyde vardır bir hayır bak benim bu hafta sonu 3 tane kupon tekten gitti 1 i gelse esc cagırdım otel vardı oraya gitcektim haberler de gördüm yangın cıkmıs gece otelde girsek etiket olacaktık nasip yani
Allah affetsin güldüm valla 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...