- 1,981
- 1,210
- 113
Yemin ediyorum çok doğruKumar insanı yalnızlığa iten arkadaş gibi görünen ama eninde sonunda seni uçuruma sürükleyen aşağılık bir sistemdir
Yemin ediyorum çok doğruKumar insanı yalnızlığa iten arkadaş gibi görünen ama eninde sonunda seni uçuruma sürükleyen aşağılık bir sistemdir
Tekim ya hocam birde buradaki paranın da haram olduğunu düşünmüyorum sonuçta bugun git büyük fabrika hariç herkes asgari banka hesabı gerisini nakit alıyor bu parayı verende vergi kaçırıyor ilegal iş yapıyor alanda bu adam bu parayı bütün ülkenin hakkını yiyerek cocuguna yediriyor benim kumardan kazandıgım mı haram oluyorDostum tek isen calismasan da burdan birşeyler götürürsun ama evliysen mecbur çalışıcaksin haram parayı ailene yedirirsen illa çıkıyor
Tinne tinne bizde bekliyoruz😂😂35 tl yardimci olabilecek yok mudur
Vaşlah öyle dostumKumar insanı yalnızlığa iten arkadaş gibi görünen ama eninde sonunda seni uçuruma sürükleyen aşağılık bir sistemdir
O şekil düşünürsen çıkmaza girersin bak bana eskiden hafizdim şimdi neredeyimTekim ya hocam birde buradaki paranın da haram olduğunu düşünmüyorum sonuçta bugun git büyük fabrika hariç herkes asgari banka hesabı gerisini nakit alıyor bu parayı verende vergi kaçırıyor ilegal iş yapıyor alanda bu adam bu parayı bütün ülkenin hakkını yiyerek cocuguna yediriyor benim kumardan kazandıgım mı haram oluyor
Hesapta 70 lira kalmis 50 alan site yok degil mi kredi karti yada havale sadeceTinne tinne bizde bekliyoruz😂😂
30 yaşıma kadar intihar vs düşünen biri değilken şimdilerde ruhumun paramparça olduğunu hissediyorum. Gerçekten bitirdi biziYemin ediyorum çok doğru
Kargabet link nedir dostumTinne tinne bizde bekliyoruz😂😂
Mislibet422.com burası alıyorHesapta 70 lira kalmis 50 alan site yok degil mi kredi karti yada havale sadece
Kardo senden 35 lira rica etsem yardimci olabilir misinNeredesin be payfix neredeeee şak diye gelirdi
Lord of the electronic Wallet 😎Neredesin be payfix neredeeee şak diye gelirdi
Kargabet link nedir dostum
Aynı hisler bende de var30 yaşıma kadar intihar vs düşünen biri değilken şimdilerde ruhumun paramparça olduğunu hissediyorum. Gerçekten bitirdi bizi
Dostum rızkı biterse zaten Allah canını alır bu yüzden para için intihar etmeyi düşünme herşeyde vardır bir hayır bak benim bu hafta sonu 3 tane kupon tekten gitti 1 i gelse esc cagırdım otel vardı oraya gitcektim haberler de gördüm yangın cıkmıs gece otelde girsek etiket olacaktık nasip yani30 yaşıma kadar intihar vs düşünen biri değilken şimdilerde ruhumun paramparça olduğunu hissediyorum. Gerçekten bitirdi bizi
Öekiö gelimce oluruz iban salla dmdenKardo senden 35 lira rica etsem yardimci olabilir misin
Allah affetsin güldüm valla 😂Dostum rızkı biterse zaten Allah canını alır bu yüzden para için intihar etmeyi düşünme herşeyde vardır bir hayır bak benim bu hafta sonu 3 tane kupon tekten gitti 1 i gelse esc cagırdım otel vardı oraya gitcektim haberler de gördüm yangın cıkmıs gece otelde girsek etiket olacaktık nasip yani
İstanbulHangi şehirde yaşıyonuz arkadaşlar
Zonguldak dostHangi şehirde yaşıyonuz arkadaşlar