Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ufukk08 / Kasa 500 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,397
24,178
113
Dostum rızkı biterse zaten Allah canını alır bu yüzden para için intihar etmeyi düşünme herşeyde vardır bir hayır bak benim bu hafta sonu 3 tane kupon tekten gitti 1 i gelse esc cagırdım otel vardı oraya gitcektim haberler de gördüm yangın cıkmıs gece otelde girsek etiket olacaktık nasip yani
Haklısın dost. Ama bende ne aile kaldı ne eş dost. Bunun kumarla alakası yok. Hayat bir sınav ve sınav sert geçiyor... Mevzu bu ... Ha birde uzun yıllar sevdiğim biri vardı olmadı.. ondan sonra saldım kendimi

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Yemin ediyorum bu kumar çok acayip bir şey hiç tanımadığın yüzünü bile görmediğin farklı şehirlerdeki insanlarla saatlerce sohbet edebiliyorsun Bir taraftan da hayatın bitiyor

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
Haklısın dost. Ama bende ne aile kaldı ne eş dost. Bunun kumarla alakası yok. Hayat bir sınav ve sınav sert geçiyor... Mevzu bu ... Ha birde uzun yıllar sevdiğim biri vardı olmadı.. ondan sonra saldım kendimi
Aga ben nisan yapacaktım tüm parayı kumarda yedim 3 sene önce bedavaya gelsin diye herşey ahahaha sonra olmadı ayrıldık hatta iyiki yapmısım öyle şey diyorum yoksa nafaka öderdik şimdi

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,397
24,178
113
Herkesin derdi var .. benim kapasite doldu dostlar. Hepinize üzüldüm yormayın beni 🥲

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
Aga ben nisan yapacaktım tüm parayı kumarda yedim 3 sene önce bedavaya gelsin diye herşey ahahaha sonra olmadı ayrıldık hatta iyiki yapmısım öyle şey diyorum yoksa nafaka öderdik şimdi
Benim 3 tane arkadaşım kumar yüzünden boşandı köpek gibi pişmanlar ama

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,739
1,709
113
Neyse arkadaşlar çekimin düşmesini sizlerle birlilte bende bekliyorum inş kısa zamanda öderler de nba kaçmaz

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,059
3,249
113
Benim 3 tane arkadaşım kumar yüzünden boşandı köpek gibi pişmanlar ama
Hocam evlenip cocuk varsa bilemem de bende öyle birşey olmadığı için pişman olmadım vallah biraz üzüldüm sonra kumar oynamaya devam birde üzülcrk vaktim olmadı genelde cok sosyalim memleketin her deliğindeyim bir gün avukatlarla otururum 2 gün kumarcılarla 3 gün delilerle her ortamım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...