Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti umtkvk / Liverpool Gol Olup Yağar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
40000
Kupon Oranı
9.99

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,368
12,040
113
Yerler inşallah ya 5-0 falan biter inşallah.elenip donerler
Küfür ederim sana birde Atatürk’ümüzün fotoğrafını koymısssn seni adi herif ülke düşmanı vatansız o fotografınkaldır git apoyu filan koy çelişkili olmasın düşüncelerin. vatan düşmanları sizi

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Ulan bu gs topçuların hepsi mi sahtekar hemen yere yatıyorlar

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,378
3,699
113
Küfür ederim sana birde Atatürk’ümüzün fotoğrafını koymısssn seni adi herif ülke düşmanı vatansız o fotografınkaldır git apoyu filan koy çelişkili olmasın düşüncelerin. vatan düşmanları sizi
Ben liverpoolu tutuyorum sanane kardeşim inşallah 6 tane atarız .ne alakası var Atatürkle falan .ben gsyi Türk takimi olarak bile görmüyorum .sen takimini destekle bende sana yazmadım zaten arkadaşımız oynamış ona yazdım.liverpool iyi başladı bak GS cirkeflige başladı kavga çıkarıyor sahada oyunu soğutmak için siz busunuz işte

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,879
3,279
113
Ben liverpoolu tutuyorum sanane kardeşim inşallah 6 tane atarız .ne alakası var Atatürkle falan .ben gsyi Türk takimi olarak bile görmüyorum .sen takimini destekle bende sana yazmadım zaten arkadaşımız oynamış ona yazdım.liverpool iyi başladı bak GS cirkeflige başladı kavga çıkarıyor sahada oyunu soğutmak için siz busunuz işte
Bu kadar kasmayın be kardeşim 😂😂

umtkvk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
780
3,066
93
sizene isterse israil takımıyla oynasın israil takımını tutarız

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Gs resmen maça yatmak için çıkmış pozisyon birşey olmamasına rağmen kart gördürmek için kavga çıkartmaya çalışıyorlar böle takım olmaz olsun çık erkek gibi yenil çirkefliğir gerek yok ki

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,378
3,699
113
Gs resmen maça yatmak için çıkmış pozisyon birşey olmamasına rağmen kart gördürmek için kavga çıkartmaya çalışıyorlar böle takım olmaz olsun çık erkek gibi yenil çirkefliğir gerek yok ki
Bak benim gibi düşünüyorsun kanka sende bunlar bu şekilde maç kazanabiliyor

netherlands

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,191
6,307
113
Bak benim gibi düşünüyorsun kanka sende bunlar bu şekilde maç kazanabiliyor
Valla bu şekilde davranırsa gs bırak tur geçmeyi inş 4 5 6 yesinler erke gibi oynasınlar çirkeflik yapmadan en azından hakkıyla elensin

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,953
28,134
113
live bu sertlikte oynamaya devam ederse kırmızı kart kaçınılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...