- 6,539
- 2,815
- 113
İlk yarı 3 gol varYerler inşallah ya 5-0 falan biter inşallah.elenip donerler
İlk yarı 3 gol varYerler inşallah ya 5-0 falan biter inşallah.elenip donerler
Küfür ederim sana birde Atatürk’ümüzün fotoğrafını koymısssn seni adi herif ülke düşmanı vatansız o fotografınkaldır git apoyu filan koy çelişkili olmasın düşüncelerin. vatan düşmanları siziYerler inşallah ya 5-0 falan biter inşallah.elenip donerler
Hastır ordan karaktersiz seni zırla imsallah kaybet ülkede savaş çıksa kaçar sizin gibiler vatansızbarca macında kazanınca özelde dilenıyordun![]()
Bitmiş kankaBittimi knka nerden bakiyonuz
Ben liverpoolu tutuyorum sanane kardeşim inşallah 6 tane atarız .ne alakası var Atatürkle falan .ben gsyi Türk takimi olarak bile görmüyorum .sen takimini destekle bende sana yazmadım zaten arkadaşımız oynamış ona yazdım.liverpool iyi başladı bak GS cirkeflige başladı kavga çıkarıyor sahada oyunu soğutmak için siz busunuz işteKüfür ederim sana birde Atatürk’ümüzün fotoğrafını koymısssn seni adi herif ülke düşmanı vatansız o fotografınkaldır git apoyu filan koy çelişkili olmasın düşüncelerin. vatan düşmanları sizi
Bu kadar kasmayın be kardeşim 😂😂Ben liverpoolu tutuyorum sanane kardeşim inşallah 6 tane atarız .ne alakası var Atatürkle falan .ben gsyi Türk takimi olarak bile görmüyorum .sen takimini destekle bende sana yazmadım zaten arkadaşımız oynamış ona yazdım.liverpool iyi başladı bak GS cirkeflige başladı kavga çıkarıyor sahada oyunu soğutmak için siz busunuz işte
Gs resmen maça yatmak için çıkmış pozisyon birşey olmamasına rağmen kart gördürmek için kavga çıkartmaya çalışıyorlar böle takım olmaz olsun çık erkek gibi yenil çirkefliğir gerek yok kiBen liverpoolu tutuyorum sanane kardeşim inşallah 6 tane atarız .ne alakası var Atatürkle falan .ben gsyi Türk takimi olarak bile görmüyorum .sen takimini destekle bende sana yazmadım zaten arkadaşımız oynamış ona yazdım.liverpool iyi başladı bak GS cirkeflige başladı kavga çıkarıyor sahada oyunu soğutmak için siz busunuz işte
Adama baksana kanka sanki herkes gsli olmak zorunda .adamın hoşuna gidecek şey yazmamizi bekliyorBu kadar kasmayın be kardeşim 😂😂
Bak benim gibi düşünüyorsun kanka sende bunlar bu şekilde maç kazanabiliyorGs resmen maça yatmak için çıkmış pozisyon birşey olmamasına rağmen kart gördürmek için kavga çıkartmaya çalışıyorlar böle takım olmaz olsun çık erkek gibi yenil çirkefliğir gerek yok ki
Valla bu şekilde davranırsa gs bırak tur geçmeyi inş 4 5 6 yesinler erke gibi oynasınlar çirkeflik yapmadan en azından hakkıyla elensinBak benim gibi düşünüyorsun kanka sende bunlar bu şekilde maç kazanabiliyor