- 90,781
- 100,340
- 113
ben uye bıle degılım atlastan baska yere para yatırmıyoz ha dıyom burdan cekeyım baska yere gecerım daha atlası gecemedıkOnu enıste alıcak dost bende zorladımda yemedı
ben uye bıle degılım atlastan baska yere para yatırmıyoz ha dıyom burdan cekeyım baska yere gecerım daha atlası gecemedıkOnu enıste alıcak dost bende zorladımda yemedı
Takılıyom enişte benımde üyelik yokmus hayret ettım bonus yokmus ondan olmamısıkben uye bıle degılım atlastan baska yere para yatırmıyoz ha dıyom burdan cekeyım baska yere gecerım daha atlası gecemedık
Hemen enişteyle ikinize yatırım yaptırıp arkadas bonusu alalımTakılıyom enişte benımde üyelik yokmus hayret ettım bonus yokmus ondan olmamısık
belkıde sıte degıssek sansımız kırılcak enıste ulan var ya back2bets vardı forumun ılk sponsoru ya 40 atıyodum 4 5 sene once 1k oluyo cekıyom 70 atıyom 1500 oluyo boyle arka arkaya 6 7 kere gıttı en son 1000 tl cekım verdım dırekt hesabı kapadı destege baglandım merak etme paraya cokmıcez dedı tak gonderdı o gun bugun daha cekım yapamadıkTakılıyom enişte benımde üyelik yokmus hayret ettım bonus yokmus ondan olmamısık
Yokmuş dost var sanıyodumUmut hiç yatırımın var mı piabellaya la yoksa arkadas bonusu alalım![]()
Umutunkını al biz mac veririz sana dostenişteyleHemen enişteyle ikinize yatırım yaptırıp arkadas bonusu alalım![]()
O zaman ben hakettim bu bonusu benceYokmuş dost var sanıyodum
Ödemiyor aq cocukları nasıl ayar oldum kimse cevapda vermiyoDaha cekım gelmedımı
Arada bir degiştir enıste belkı de sans gelecekbelkıde sıte degıssek sansımız kırılcak enıste ulan var ya back2bets vardı forumun ılk sponsoru ya 40 atıyodum 4 5 sene once 1k oluyo cekıyom 70 atıyom 1500 oluyo boyle arka arkaya 6 7 kere gıttı en son 1000 tl cekım verdım dırekt hesabı kapadı destege baglandım merak etme paraya cokmıcez dedı tak gonderdı o gun bugun daha cekım yapamadık
Canlıya baska biri baglansa bakalım cevap vercek miÖdemiyor aq cocukları nasıl ayar oldum kimse cevapda vermiyo
Bağlan dost yatırım bonuslarını sorCanlıya baska biri baglansa bakalım cevap vercek mi
o zamn havale 20 tl ydi o siteye 20 lıra havale yapıyoduk ben cok havale yaptım onceden patlatırlar bızı bıraz paralanıncaArada bir degiştir enıste belkı de sans gelecek
ÖdendiŞuan bekliyor oldu
İyi gelir o zaman bekliyora gectiyse 2 3 dakkayaŞuan bekliyor oldu
dost su acıdan bak 20 dk gec kaybetcezŞuan bekliyor oldu