- 90,655
- 100,231
- 113
hepsi hikaye istediğini dene sansın senı dogru bahıse goturmuyosa bosa lakırtı
yok bıttı burasıbekleyen kupon var mı şuan?
Bonus kuponu futboldan gitti ditroit geldi handikaptan.bekleyen kupon var mı şuan?
1..1 oldu
Kasa bitti sanırım@Umutks41 arjantin'de Echague maçı var. Faul hakları dolmaya yakın çeyreğe üst al. Çok hızlı oynanıyor maç. izledim 2. çeyreği
aynen bıttı paraKasa bitti sanırım
Aw betcosu açmamış maçı canlıya.Pergamino Basket'e de +3.5 HC alacağım. Bence kadro olarak daha önde, kazanırsa şaşırmam
36 29 sayı cıkmıs perlerde 3. Pere 39.5 barem acmıslar ilginç@Umutks41 arjantin'de Echague maçı var. Faul hakları dolmaya yakın çeyreğe üst al. Çok hızlı oynanıyor maç. izledim 2. çeyreği
Bu mac bazi sitelerde yok.. mac sonu mu alcan reis..Pergamino Basket'e de +3.5 HC alacağım. Bence kadro olarak daha önde, kazanırsa şaşırmam
Orası arjantin. Basketbol orada 2. yarıda başlar. ilk yarı ısınma turlarıdır.36 29 sayı cıkmıs perlerde 3. Pere 39.5 barem acmıslar ilginç
Alacaktım da bulamadım. Neyse diğer maçtan para alırız bence.Bu mac bazi sitelerde yok.. mac sonu mu alcan reis..
Bol şans reisOrası arjantin. Basketbol orada 2. yarıda başlar. ilk yarı ısınma turlarıdır.
Sende 1xbetten oynamiyonki be abi war orda ama ceyrek 8...2 ile basladiAlacaktım da bulamadım. Neyse diğer maçtan para alırız bence.