- 47,881
- 52,504
- 113
Bol sans diliyorum kardesim
Öder kanka sabretUlan şu gulfbet davet bonusu veriyor 3 saattir 100 ü bile ödeyemiyor . Çekim panelinde güncelleme varmış yersen 😄
Bu sitenin dolandırıcı olduğunu biliyoruz da genelde 100 200 gibi miktarları ödemiş . Çözemedim
Davet edip bonus yüklemiş ödemezse zaten sıkıntı ödememe şansı yokUlan şu gulfbet davet bonusu veriyor 3 saattir 100 ü bile ödeyemiyor . Çekim panelinde güncelleme varmış yersen 😄
Bu sitenin dolandırıcı olduğunu biliyoruz da genelde 100 200 gibi miktarları ödemiş . Çözemedim
Kanka hiç umut yok bendeÖder kanka sabret
TRT demi başladı artık vay beee
Öder biraz gec öder ama ödüyor 100 200Ulan şu gulfbet davet bonusu veriyor 3 saattir 100 ü bile ödeyemiyor . Çekim panelinde güncelleme varmış yersen 😄
Yalan bari söyleme ben şahit oldum bir kere 1.85 tutturduguna 😜 😂Kanka hiç umut yok bende
O değil de son 15 günde yazdığım 1.40 bile gelmiyor . Kuponun geleceği tuttu 😄
Final setine kaldı bakalımMinkova vurmuşlar umut![]()
O 5.30 da değil miydi yawMinkova vursalar nolur kanka üst dediğimiz patlıyor deli sayı çıktı setlerde adam Bi set bile alamadı hep uzadı verdi
30 40 oranlardan 1.85 orana düştük o da 20 de 18 falan 😄😄Yalan bari söyleme ben şahit oldum bir kere 1.85 tutturduguna 😜 😂