Diğerleri iyi geldi altüst yerine taraf almak lazımmışAdam maçın favorisi bir set bile alamadı dalga geçer gibi ucu ucuna verdi setleri hepsinde de öndeydi Bi set alsa wondu
Ekli dosyayı görüntüle 133044
Aslında süpriz olabilecek maçlara üst alıyorum bu maç ev sahibi süpriz yapar dedim 3 2 falan kazanabilir dedim 1 in 2.70 oranı vardı 3 0 bitti aqDiğerleri iyi geldi altüst yerine taraf almak lazımmış
Banada gecen verdıler odeme 2 dkda gelmıstı payfıxteUlan şu gulfbet davet bonusu veriyor 3 saattir 100 ü bile ödeyemiyor . Çekim panelinde güncelleme varmış yersen 😄
Bu sitenin dolandırıcı olduğunu biliyoruz da genelde 100 200 gibi miktarları ödemiş . Çözemedim
Çekim paneli arzası mı çağırsınlar bi tamirci çok mu zorValla benim bir gram umudum yok ayak yapıyorum adamlara umurlarında değil. Çekim paneli arizaliymis . Konuşmaya bak .
Bu arızalar nedense hiç yatırım panelinde olmuyor 😄Çekim paneli arzası mı çağırsınlar bi tamirci çok mu zor
Dene bence 100 yapıp cekmıstım gecen hafta 2 dk da attılarBende bunu atayım knka 😀Ekli dosyayı görüntüle 133076
Reco ben bu siteye yatırım yaptım için hesabımı kapatttı ivnelerDene bence 100 yapıp cekmıstım gecen hafta 2 dk da attılar
Kanka 6 saat beklettiler . Çekim iptal oldu havale diyorlar .Benim banka blokeli zaten . En dolandığı site bile 100 öder diyordum bunlar başka seviyeBende bunu atayım knka 😀Ekli dosyayı görüntüle 133076

Enpara falan yokmu ziraat harici bankanKanka 6 saat beklettiler . Çekim iptal oldu havale diyorlar .Benim banka blokeli zaten . En dolandığı site bile 100 öder diyordum bunlar başka seviye Ekli dosyayı görüntüle 133082
Yok kanka yaEnpara falan yokmu ziraat harici bankan
Knka şu watsap taki karıya yazsaana belki yardmcı olur ben söyledim cvp vermiyo şimdi arkadasımın ödemesini yapmamıssınz kaç sattir diyeKanka 6 saat beklettiler . Çekim iptal oldu havale diyorlar .Benim banka blokeli zaten . En dolandığı site bile 100 öder diyordum bunlar başka seviye Ekli dosyayı görüntüle 133082
Yazacağım kankaKnka şu watsap taki karıya yazsaana belki yardmcı olur ben söyledim cvp vermiyo şimdi arkadasımın ödemesini yapmamıssınz kaç sattir diye
Söyle Bi arkadaşın hesabına çeksek olmaz mı diye benim banka blokeli vs de izin, verirlerse çek benimkine paparadan atarımYok kanka ya
Kanka canlı desteğin konuşmasına baksana . Whatsapp temsilcisi cevap verse ona diyeceğimSöyle Bi arkadaşın hesabına çeksek olmaz mı diye benim banka blokeli vs de izin, verirlerse çek benimkine paparadan atarım