Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Üniversite Staj

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
505
113
Beyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,578
2,950
113
Beyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?
Üniversite bilgi işleme git ben staj yapacak yer bulamadım burada yapmak istiyorum de git yap 😀

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,302
10,484
113
Sancılı ama tatlı süreçlerin dost kıymetini bil.Al eline cv’ni kapı kapı gez gerekirse 50 yere cv bırak durumunu anlat mezun olacağım bu sıkıntım var diye illaki birisi yardımcı olur.En kötü baktın olmuyor bir yer bul naylon yap staj boş iş.Her şey istediğin gibi olur umarım.

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,856
3,217
113
Gel bizim internet cafede yaparsın staj

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
505
113
Sancılı ama tatlı süreçlerin dost kıymetini bil.Al eline cv’ni kapı kapı gez gerekirse 50 yere cv bırak durumunu anlat mezun olacağım bu sıkıntım var diye illaki birisi yardımcı olur.En kötü baktın olmuyor bir yer bul naylon yap staj boş iş.Her şey istediğin gibi olur umarım.
teşekkürler abim

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
505
113
Zerre önemi olmayacak iş hayatında kimse sallamaz stajı nerede yapıp yapmadığını.Kullanbildiğin programlara kabiliyetine yeterliliğine bakarlar
ya bilmiyorum staj yaptıgım yer belki ilerde beni işe alır fln diye düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,302
10,484
113
ya bilmiyorum staj yaptıgım yer belki ilerde beni işe alır fln diye düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum
Benim üniversite biteceği zaman tüm dersleri vermiştim zorunlu Staj1 ve Staj2 yi bırakmıştım sadece tamamen senin mantığınla düşündüğüm için.İyi bir firma bulur orada stajları yapar kendimi sevdirir staj bitimi diploma alıp orada çalışırım kafasıyla.Tamamen boş düşünce şu anda düşününce.Ben senin yerinde olsam yapabiliyorsan naylon yap hiç uğraşma onun yerine kendin program dillerine bak daha faydalı olur.Zaten emin ol staj yapacağın yerde çalışmayacaksın.Tamamen ayak bağı.Birde şu anda yapay zekalar her işi çözdürüyor zorunlu stajın büyük ihtimalle 24 gündür tüm günleride dümenden yapay zekaya yazdırır raporu teslim edersin.Hiç kafanı yorma hayatının en güzel son günleri çünkü keyfini çıkar.İş hayatı daha çok yoracak seni

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,578
2,950
113
aga hic yokten cv mde güzel bi yer olsun istiyorum ya
Kardeşim o zaman savunma saniye firmalarına başvur sonra bankalara başvur İnternet sağlayıcıları var onlara başvur senin bölümüne uygun en iyi yerler burası buralar yoksa git İnternet cafede yap aynı

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Benim üniversite biteceği zaman tüm dersleri vermiştim zorunlu Staj1 ve Staj2 yi bırakmıştım sadece tamamen senin mantığınla düşündüğüm için.İyi bir firma bulur orada stajları yapar kendimi sevdirir staj bitimi diploma alıp orada çalışırım kafasıyla.Tamamen boş düşünce şu anda düşününce.Ben senin yerinde olsam yapabiliyorsan naylon yap hiç uğraşma onun yerine kendin program dillerine bak daha faydalı olur.Zaten emin ol staj yapacağın yerde çalışmayacaksın.Tamamen ayak bağı.Birde şu anda yapay zekalar her işi çözdürüyor zorunlu stajın büyük ihtimalle 24 gündür tüm günleride dümenden yapay zekaya yazdırır raporu teslim edersin.Hiç kafanı yorma hayatının en güzel son günleri çünkü keyfini çıkar.İş hayatı daha çok yoracak seni
Bu arkadaşı iyi dinleyin kendisi yüksek bir bölümde yüksek birisi

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,459
1,626
113
Knk kumarhanede niye bu konuyu açıyorsun

w2cked

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,078
505
113
sagol valla dediklerine dikkat edicem

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,049
9,634
113
Nerdesin gel sana Kilis'te rektorle aram iyi ayarliyak sana

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,578
2,950
113
En azından birisi Betco alt yapısında staj yap demedi 😀