eyvallah kral onu not alayım köşeyeDoeda stajer arıyormuş bir başvur geçen ben denk geldim kariyer linki var altlarda
ZBeyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?
bende aynı bölümü okudum herhangi bi yere sigorta girişin varsa okul başladığından beri git oraya bi kağıt imzalat gel olur dediler ama benimki uzaktan öğretimBeyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?
bana devlet dairelerinde staj icin gelmeyin dedi hoca sıkıntılı birazbende aynı bölümü okudum herhangi bi yere sigorta girişin varsa okul başladığından beri git oraya bi kağıt imzalat gel olur dediler ama benimki uzaktan öğretim
Cv hazirla dostum gezip bakman gerekiyor uni yillarim aklima geldi boyle deyince sen :/Beyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?
hocaya selamlarbana devlet dairelerinde staj icin gelmeyin dedi hoca sıkıntılı biraz
Ciklet öğretmen misin kral?Üniversite bilgi işleme git ben staj yapacak yer bulamadım burada yapmak istiyorum de git yap 😀
Yok knka mühendisimCiklet öğretmen misin kral?
Yapay zeka çıkınca bilgisayar programcılığı da ileride zaten bu bölümdekileri işsiz edecek değil miBeyler benim zorunlu yaz stajım var kariyer linkedin e felan bakıyorum da bana lazım olan işleri filtreleyince staj kalmıyor bilgisayar programcılığı okuyom da bu staj işini nasıl halledicem illa torpil mi lazım?