Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Üyeler Arası Mma Dövüşü Etkinliği 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

winwin1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
327
175
43
Şakasına mi yazdin ciddi misin bilmiyorum ama ciddiysen ekipmanlari tam olmalı herkesin öyle kafana göre insan toplayıp dovusturemezsin ciddi sakatlanmalar yaşanır ha eğer biraz kaliteli ve gerekli önlemlerin alındığı bı etkinlik olucaksa 3 yıldır jijutsu yapıyorum bende talibim

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
Şakasına mi yazdin ciddi misin bilmiyorum ama ciddiysen ekipmanlari tam olmalı herkesin öyle kafana göre insan toplayıp dovusturemezsin ciddi sakatlanmalar yaşanır ha eğer biraz kaliteli ve gerekli önlemlerin alındığı bı etkinlik olucaksa 3 yıldır jijutsu yapıyorum bende talibim
Gel dövülelim bende 6 yıl köy muhtarlık yaptım

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,036
24,849
113
Bize mahalle kavgası lazım dost. Kung-fu karate jijutsu bilen adamla olmaz

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,604
113
İlk rakibim sen ol seni sigara paketiyle dovecem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...