@tahir1603 koymuşsun dostPuan durumu
Tahir 9
Markup 2
Clovers 2
Emir 2
@tahir1603 koymuşsun dostPuan durumu
Tahir 9
Markup 2
Clovers 2
Emir 2
Şunu başkan görse banlar mesela en altta yazmandan
Ona hap vermeye gerek yok adam hep ucuşta patlamaya hazır bir bombaHapsız dövüşeceğiz . Yasaklı madde yok
Başkan 6Şunu başkan görse banlar mesela en altta yazmandan
1.72 boy 60 kiloyum gel 🤣1.90 boy 110 kiloyum varmi rakip
Seni rüzgarla dövüştürelim dost . Senin rakip tüy siklet1.72 boy 60 kiloyum gel 🤣
Daimonla shellac maçı noldu oynanmadımıBaşkan 6
Shellac 0
Daimon 0
Gel dövülelim bende 6 yıl köy muhtarlık yaptımŞakasına mi yazdin ciddi misin bilmiyorum ama ciddiysen ekipmanlari tam olmalı herkesin öyle kafana göre insan toplayıp dovusturemezsin ciddi sakatlanmalar yaşanır ha eğer biraz kaliteli ve gerekli önlemlerin alındığı bı etkinlik olucaksa 3 yıldır jijutsu yapıyorum bende talibim
Bu formatta golsüz beraberlikle biten maçlar 0 puan sayılıyorDaimonla shellac maçı noldu oynanmadımı
Bize mahalle kavgası lazım dost. Kung-fu karate jijutsu bilen adamla olmazŞakasına mi yazdin ciddi misin bilmiyorum ama ciddiysen ekipmanlari tam olmalı herkesin öyle kafana göre insan toplayıp dovusturemezsin ciddi sakatlanmalar yaşanır ha eğer biraz kaliteli ve gerekli önlemlerin alındığı bı etkinlik olucaksa 3 yıldır jijutsu yapıyorum bende talibim
Köy muhtarı olman seni arm bardan veya rncden nasil kurtaricak çok merak ediyorumGel dövülelim bende 6 yıl köy muhtarlık yaptım
Ben elendim ozaman kalanlara başarılarBize mahalle kavgası lazım dost. Kung-fu karate jijutsu bilen adamla olmaz
Sen gruptan 0 çekersin gibiYine skntım başladı içim daraliyo
İlk rakibim sen ol seni sigara paketiyle dovecemŞakasına mi yazdin ciddi misin bilmiyorum ama ciddiysen ekipmanlari tam olmalı herkesin öyle kafana göre insan toplayıp dovusturemezsin ciddi sakatlanmalar yaşanır ha eğer biraz kaliteli ve gerekli önlemlerin alındığı bı etkinlik olucaksa 3 yıldır jijutsu yapıyorum bende talibim