Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

[/URL]

Son düzenleme:

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,972
36,237
113
Beyler sadece meraktan soruyorum ben inanıyorum şahsen bizim burada olma sebebimiz onlar büyük ihtimalle tarıhte de kayalara resimlenmiş izlerde mevcut siz ne düşünüyorsunuz

Forumda bile uzaylı var dostum örneği @wasil tam uzaylı

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,120
23,896
113

Eskiden teknoloji çok ileridedydi, sonra savaş çıktı herkes birbirini yok etti . Elde teknolojik alet kalmayınca duvara kazıdılar resimleri 👍🏻

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
4,523
113

18bin alemden kaç tanesini biliyoruz?

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
Bu gri varlıklar ta sümerler zamanından kayalara resimlenmiş ne teknoloji var ne birşey ayrı ayrı coğrafya da hep aynı resimler buda oluyor ki uzaylılar gerçek

Zanzibarlı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,503
533
113

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
rahat olun 2030’da uzaylılar gelecek hepimizin götünden ekmek arası çift kaşarlı yapacaklar o yüzden doya doya yaşayın
Onlar sayesinde biz şuan yok olmadık bence kanka onlar olmasa insan insanı yerdi baksana insanlara düşene birde tekme de insan atar durumda merhamet yok vicdan yok insanlık yok hayvan gibi yaşiyoruz