Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,298
1,249
113
Şöyle soyliyim, evrende trilyonlarca Yıldız var milyonlarca galaksi var. Uzaylıların dünyayı bulma ihtimali yüzde 0.002 falan imkansıza yakın eğer var olsalar bile inanma kardeşim. Ben uzaylı olduğuna bile inanmıyorum

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
Eskiden teknoloji çok ileridedydi, sonra savaş çıktı herkes birbirini yok etti . Elde teknolojik alet kalmayınca duvara kazıdılar resimleri 👍🏻
Evet bilim insanları onları anlatıyor harbi dinledim onu

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
Şöyle soyliyim, evrende trilyonlarca Yıldız var milyonlarca galaksi var. Uzaylıların dünyayı bulma ihtimali yüzde 0.002 falan imkansıza yakın eğer var olsalar bile inanma kardeşim. Ben uzaylı olduğuna bile inanmıyorum
İmkansız olmaması ya galax baksana

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,812
1,302
113
Onlar eski babil döneminden kalan havas kitaplarında taun olarak geçer. Cinnilerdendir onlar gibi suret değiştirip hastalık yayarlar
Benim anlamadığım ilk insanlık bu yana teknoloji yok haberleşme yok ayrı ayrı daha keşif bile edilmemiş insanlık neden hep aynı gri varlıklar resimleri kayalara işlemişler ki o çok entresan değilmi

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
4,523
113
Benim anlamadığım ilk insanlık bu yana teknoloji yok haberleşme yok ayrı ayrı daha keşif bile edilmemiş insanlık neden hep aynı gri varlıklar resimleri kayalara işlemişler ki o çok entresan değilmi
Ankebut suresi bir diğer tesfiri

O’nun ayetlerinden biri de göklerin ve yerin yaratılması ve bunlarda türetip-yaydığı canlılardır. O,
dilediği zaman onları bir araya getirmeye de kadirdir. ” [Kur’an 42:29]

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,441
4,523
113
Yaşadıkları alem kuzrak alemi , genelde gri puslu bir hava mevcuttur