Haklısın dost bize gelince profesör kesiliyor millet 😀Bunun konuyla ne alakası var lütfen konuyu kirletmeyelim @asooo
Hahaha dert olmuş birilerine ☺Bunun konuyla ne alakası var lütfen konuyu kirletmeyelim @asooo
Osimheni uzaylı mı sandın senHahaha dert olmuş birilerine ☺
Sanada az önce dert olmuştu başkasına koştun hemen 😀Hahaha dert olmuş birilerine ☺
Uzaylı degilmi adam usta (bjkliyim☺)Osimheni uzaylı mı sandın sen
Neyse konuyu kirletme usta iyi forumlar konu açıp orada dertleşebilirsinUzaylı degilmi adam usta (bjkliyim☺)
Kirlencek bişi yok konuda usta muhabbet için açılmış konu istediğimi derim seni alakadar etmezNeyse konuyu kirletme usta iyi forumlar konu açıp orada dertleşebilirsin
Hayır konu uzaylılar hakkında fikir alışveriş konusu konuya girdim tam uzaylılar hakkında bilgi sahibi olacağım senin YouTube osimhen videonu gördüm 15 saniyemi geri ver kul hakkına girdin. 😡😡Kirlencek bişi yok konuda usta muhabbet için açılmış konu istediğimi derim seni alakadar etmez
Bizi alakadar eder osimhem görmek zorunda mıyız biz senin yüzündenKirlencek bişi yok konuda usta muhabbet için açılmış konu istediğimi derim seni alakadar etmez
Konu muhabbet brocum muhabbet denince aklına ne geliyor 7/24 forumda takilmaktan beyniniz yanmiş sizin aklı sıra önceki konudan intikam alıyorsunuz ama kısas yapabilceginiz bir konu değil burasıHayır konu uzaylılar hakkında fikir alışveriş konusu konuya girdim tam uzaylılar hakkında bilgi sahibi olacağım senin YouTube osimhen videonu gördüm 15 saniyemi geri ver kul hakkına girdin. 😡😡
Tamam uzaylılar vardır ve gerçektirKonu muhabbet brocum muhabbet denince aklına ne geliyor 7/24 forumda takilmaktan beyniniz yanmiş sizin aklı sıra önceki konudan intikam alıyorsunuz ama kısas yapabilceginiz bir konu değil burası
Bizim beyin yanmışsa senin ne işin var burada çok sağlıklı düşündüğünü düşünmen güldürdü 😀Konu muhabbet brocum muhabbet denince aklına ne geliyor 7/24 forumda takilmaktan beyniniz yanmiş sizin aklı sıra önceki konudan intikam alıyorsunuz ama kısas yapabilceginiz bir konu değil burası
Profesör uzaylı olabilir mi dost 😀Tamam uzaylılar vardır ve gerçektir
Ben gunde Max 1 saat girerim oda bonus varsa yoksa 15 dk Max he sizin gibi gereksizler oldumu biraz daha uzayabiliyo☺Bizim beyin yanmışsa senin ne işin var burada çok sağlıklı düşündüğünü düşünmen güldürdü 😀
O gezegene benziyor biraz Neptün anüs Venüs bu üçünden birisi olabilir 😆Profesör uzaylı olabilir mi dost 😀
Yine bekleriz aile salonumuz üst kattadırBen gunde Max 1 saat girerim oda bonus varsa yoksa 15 dk Max he sizin gibi gereksizler oldumu biraz daha uzayabiliyo☺
Sadettin saran değilim ama ikinizede yeterim sıkıntı yok ☺Yine bekleriz aile salonumuz üst kattadır
Selamün aleykümSadettin saran değilim ama ikinizede üretim sıkıntı yok ☺