Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzaylılar

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,197
113
Kirlencek bişi yok konuda usta muhabbet için açılmış konu istediğimi derim seni alakadar etmez
Hayır konu uzaylılar hakkında fikir alışveriş konusu konuya girdim tam uzaylılar hakkında bilgi sahibi olacağım senin YouTube osimhen videonu gördüm 15 saniyemi geri ver kul hakkına girdin. 😡😡

ELPROFOSÖR16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,181
348
83
Hayır konu uzaylılar hakkında fikir alışveriş konusu konuya girdim tam uzaylılar hakkında bilgi sahibi olacağım senin YouTube osimhen videonu gördüm 15 saniyemi geri ver kul hakkına girdin. 😡😡
Konu muhabbet brocum muhabbet denince aklına ne geliyor 7/24 forumda takilmaktan beyniniz yanmiş sizin aklı sıra önceki konudan intikam alıyorsunuz ama kısas yapabilceginiz bir konu değil burası

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,382
1,270
113
Konu muhabbet brocum muhabbet denince aklına ne geliyor 7/24 forumda takilmaktan beyniniz yanmiş sizin aklı sıra önceki konudan intikam alıyorsunuz ama kısas yapabilceginiz bir konu değil burası
Bizim beyin yanmışsa senin ne işin var burada çok sağlıklı düşündüğünü düşünmen güldürdü 😀