Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uzun vs. Kısa Sigara

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,686
1,379
113
ne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,179
9,850
113
Parlament midnight blue kardeşim 3 paket ne gorilmisin kardesim

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
ne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
3 aydır sigara içmiyordum. Geçen gece birayla 1 paket te sigara aldım. Gece kusasım geldi ve çok darlandım. Havadaki tüm oksijen miktarı çekilmiş gibi nefes almakta zorlandığım anlar oldu. Normalde yarım kasa bira da içsem öyle olmazdım. Kendimi bok gibi hissettim

Aslında bu iyi birşey. Demek ki vücudum reddediyor artık bu zehiri 3 aylık bir arınmadan sonra. Özlediğimi zannettim ama vücudum direndi zehire ve reddetti

Son düzenleme:

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,159
3,167
113
abartma aw. uykuyu yemeği cart curt cikarsan 13-14 saat kalir gunde insana. bu adam 6-7 dakikada 1 sigara mi yakiyor? abartcaksin bari mantiga sigsin
kanka abartmıyorum adaam sıkıntılı geçen dışarıdaa gördüm ağzındaa 2 tane cigara wardı

Gokhandgnc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,011
15,743
113
Artık sigaradan keyif almıyorum bağımlılık bizimkisi dark blue Winston 1 buçuk paketi görüyoruz malesef hayat