- 1,686
- 1,379
- 113
ne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
Uzun Adıyaman tütünü param yokkende it öldürenne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
kent drange blue der geçerimne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
Dikkat et ama uzun sigaraya alışıp onuda 2 3 pakete çıkarırsan sonra kısa sigarada kesmez günde 5 6 pakete kadar gidersinne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
alkolle iyi gidiyorParlament midnight blue kardeşim 3 paket ne gorilmisin kardesim
Azalt ilerde 3 paket serum yersin yoksa dostalkolle iyi gidiyor
benim amcam 60 yaşındaa günde 6 paket içiyor dost 😂Azalt ilerde 3 paket serum yersin yoksa dost
Ciğerleri süt fibidir dost ozaman puahahbenim amcam 60 yaşındaa günde 6 paket içiyor dost 😂
3 aydır sigara içmiyordum. Geçen gece birayla 1 paket te sigara aldım. Gece kusasım geldi ve çok darlandım. Havadaki tüm oksijen miktarı çekilmiş gibi nefes almakta zorlandığım anlar oldu. Normalde yarım kasa bira da içsem öyle olmazdım. Kendimi bok gibi hissettimne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
abartma aw. uykuyu yemeği cart curt cikarsan 13-14 saat kalir gunde insana. bu adam 6-7 dakikada 1 sigara mi yakiyor? abartcaksin bari mantiga sigsinbenim amcam 60 yaşındaa günde 6 paket içiyor dost 😂
kanka abartmıyorum adaam sıkıntılı geçen dışarıdaa gördüm ağzındaa 2 tane cigara wardıabartma aw. uykuyu yemeği cart curt cikarsan 13-14 saat kalir gunde insana. bu adam 6-7 dakikada 1 sigara mi yakiyor? abartcaksin bari mantiga sigsin
Tütünne içionuz beyler bn normalde günde 3 pk kısa winston slender bleu içiodum ama param yetmediği için 1 pk uzuna geçtim bugün yetiyo gibi ha
adıyamanmı
Evet dostadıyamanmı