- 3,322
- 4,130
- 113
O kadar da isim degistikbu adam kesin sully
O kadar da isim degistikbu adam kesin sully
Suly olsa çoktan yanaşmısti bana degilbellioldu
Ben sülük muluk tanımam kardeş ben v3ron ayshdushshshForumun bas belasi adami kim olcak
kanka yaz ona 1k atayım 10 yap 1 kendine al ne dicsk 😂Suly olsa çoktan yanaşmısti bana degil
daha değilO degil kupon geldimi
Gelmek üzere 3 kişi 50 hazirmiO degil kupon geldimi
Yaw o sahne aklıma geldikçe gülüyorum zaten vallakanka yaz ona 1k atayım 10 yap 1 kendine al ne dicsk 😂
Daha 10 adim yapcaz dost sabirsiz olma puahahGelmek üzere 3 kişi 50 hazirmi
10 kişi 10 tlO degil kupon geldimi
bide adam sürekli şey yazıyordu alın işte kendiniz görün dolandırıcı yüzsüz sullyde diyordu iban at 1.500 atayımlxldlldldsldllsldmYaw o sahne aklıma geldikçe gülüyorum zaten valla
Ne sullysi be kardeşim alakası yokbu adam kesin sully
10 kisi peçete10 kişi 10 tl
Dost bülten kalmadı bari NBA oynama NBA 40kere mola aliyolar 1 saat sürüyor periyot sjsjsjjsjsDaha 10 adim yapcaz dost sabirsiz olma puahah
Tebrikler gercek kimliğimi ortaya cikardinbide adam sürekli şey yazıyordu alın işte kendiniz görün dolandırıcı yüzsüz sullyde diyordu iban at 1.500 atayımlxldlldldsldllsldm
curry 5 sayı atmış d green 16 gelde inanDost bülten kalmadı bari NBA oynama NBA 40kere mola aliyolar 1 saat sürüyor periyot sjsjsjjsjs
Zaten nba de bi golden maci var başkada mac yokDost bülten kalmadı bari NBA oynama NBA 40kere mola aliyolar 1 saat sürüyor periyot sjsjsjjsjs
Curry regl olmuş kankacurry 5 sayı atmış d green 16 gelde inan