- 28,076
- 13,452
- 113
golden de uctuÜst oldu la karılar pff
golden de uctuÜst oldu la karılar pff
2 li kombin alsaydı şimdi iftara gidiyoduk hep berabergolden de uctu
valla bızım tumende en rahatı benım paşanın konutunda gece sorumlusuyum zaten girişte uzmanlar sılahla nöbet tutuyorlar ben boş boş takılıyorumMarmara Adası. Sene 2010 filan. Karakol komutanı rdm. Karakol komutanı dediğim en üst subay başı da bizim ustegmen.Berberde alkol içerken yakalandım
Sonrası Vs vs anlatsam kimse inanmaz daMarmara Adası. Sene 2010 filan. Karakol komutanı rdm. Karakol komutanı dediğim en üst subay başı da bizim ustegmen.Berberde alkol içerken yakalandım
Güzel ters köşeBol sans
bende dıyorum maç neden uçtuBol sans
Var bir hayalimiz dostGüzel ters köşe
Öyle bı dövdü ki çenem yarildi hala izi varvalla bızım tumende en rahatı benım paşanın konutunda gece sorumlusuyum zaten girişte uzmanlar sılahla nöbet tutuyorlar ben boş boş takılıyorum
kanka bastığın gibi 20 sanıyede golden nasıl 4 sayı atmayı basardıVar bir hayalimiz dost
Currye soyle onu dost 😂😂😂Var bir hayalimiz dost
Desene bu da bize gircek puahahCurrye soyle onu dost 😂😂😂
Kaldırıp kaldırıp atmasın 😂😂😂
harbi mi bizim burda asker yok anasını gecen sene bu zamanlar 400-500 er vardı suanda 87 kişi komando okulu diye kursiyer yedek asb alıyorlar hep 3000-4000 her dönemÖyle bı dövdü ki çenem yarildi hala izi var
1 sayi atmış 4 degilkanka bastığın gibi 20 sanıyede golden nasıl 4 sayı atmayı basardı
geldi tamamdır saatciBol sans
o üçlük başka yere girmiş herhalde 😂1 sayi atmış 4 degil
Dost senin rollinglerinin tadı hiçbir rollingde yokmuş öyle duyduk 😂😂Öyle bı dövdü ki çenem yarildi hala izi var
Sen nirdesingeldi tamamdır saatci
Ver gazıDost senin rollinglerinin tadı hiçbir rollingde yokmuş öyle duyduk 😂😂