- 38,918
- 32,486
- 113
Hadi kardeşim yattık aqYansıdı garantisi olan biri iban salsın 750 atayım üçe bölersiniz elden şimdilik bu kadar geliyor @AllanSaintMaximin @ahmetcansarac61
Hadi kardeşim yattık aqYansıdı garantisi olan biri iban salsın 750 atayım üçe bölersiniz elden şimdilik bu kadar geliyor @AllanSaintMaximin @ahmetcansarac61
Enpara zıraat yapıkredı kuveyt olmamıYansıdı garantisi olan biri iban salsın 750 atayım üçe bölersiniz elden şimdilik bu kadar geliyor @AllanSaintMaximin @ahmetcansarac61
Metinde para var ikiye bölelimYansıdı garantisi olan biri iban salsın 750 atayım üçe bölersiniz elden şimdilik bu kadar geliyor @AllanSaintMaximin @ahmetcansarac61
Kardeşim sende para yok muEnpara zıraat yapıkredı kuveyt olmamı
Yok hesaplar sıfırKardeşim sende para yok mu
Tamam yolla birini metoEnpara zıraat yapıkredı kuveyt olmamı
Evet ikili vardı o geldi dostNe yansıdı bu oyuncu bahsi mi
Kanka
Tamam ağlama aqYok hesaplar sıfır
He konu başındaki anladım dostum iyi bari bir yerden ufaktan yüz güldürmüş 🤞🏽Evet ikili vardı o geldi dost
İban atnTamam ağlama aq
Kanka su guncel 50k lıstesını atarmsınBuyur meto ?
Olmayan paranın tatavası olmaz şuanda 12. Ay mahkeme söylemiştim meto zaten sağlam bir konu açacağım o zaman ne kadar dostum düşmanım var göreceğim 👋Kanka su guncel 50k lıstesını atarmsın
Kesene bereket kardeşim @Valenciennesİban atn
Yolladık aqHadi kardeşim yattık aq
Sorma aq çöpe attık 1 k yiYolladık aq
Japonyaya oyna diye kim dedi sana puhahahj
Aynı maçtan ben de battım aq maç sorduk söylemediniz metinin fikrine uydukYolladık aq
Dagıttım kesene bereketYolladık aq