- 1,339
- 1,067
- 113
portland chicago 5 dkda 31 sayı hey maşallah
@Retrobet Destek selamAdamlar 116-120 gerideyken son 9 saniyede maçı almışlar
Nikola Vucevic makes three point jump shot (Coby White assists)
milv.-phi maçı maxey 33-34 sayı çeker 2.30 orandan oynanır.Bucksta giannis oynamayacakmış
Drummond çok ribaund toplar bugun
12.5 açmışlar rahat geçer diye düşünüyorum
Hey maşallah biz takımlardan 30 sayi beklerken ecel teri döküyoruz birde tek oyuncudan 35 sayi bekle insan kanser olur puahamilv.-phi maçı maxey 33-34 sayı çeker 2.30 orandan oynanır.
İyi dedin kral onuBucksta giannis oynamayacakmış
Drummond çok ribaund toplar bugun
12.5 açmışlar rahat geçer diye düşünüyorum
HayırdırBen bu gece banlanacam ve daha hiç gelmeyecem hakkınızı helal edin
param yok dost öylesine tahminimi söyledim çıkış buluruz illa. iyi gecelerHey maşallah biz takımlardan 30 sayi beklerken ecel teri döküyoruz birde tek oyuncudan 35 sayi bekle insan kanser olur puaha
Valla bende dun tek sayıdan lose oldum çıkış yolu arıyorum suan puahparam yok dost öylesine tahminimi söyledim çıkış buluruz illa. iyi geceler
Bireysel tercih mi yoksa gene biri mi kızdırdı seniBen bu gece banlanacam ve daha hiç gelmeyecem hakkınızı helal edin
Yok dost dün gece yatırdım sadece@Valenciennes 4 gündür üst üste min 500 yatırıyosan retrobete 300 lira sadakat bonusu hakkın var şu an haberin olsun
Hayırdır
Çok mal var dayanamıyorum bazenBireysel tercih mi yoksa gene biri mi kızdırdı seni
Allahtan admileri etiket ettik te konu kapandı puahÇok mal var dayanamıyorum bazen
Ben hatırlatayım dedim dost yanmasın varsa hakkın diye 🤣 aslında o promo güzel gün sayısı geçtikçe miktar da artıyoYok dost dün gece yatırdım sadece
Kuponum yok şu an aklıma yatarsa oynayacağım drummondun yanına birini daha bulursam ufaktan atarım
Bu arada dün 288 yatırdım ordan yükseldik inanmıyorsan @Erhan2121 dost şahidimdir puhahBen hatırlatayım dedim dost yanmasın varsa hakkın diye 🤣 aslında o promo güzel gün sayısı geçtikçe miktar da artıyo
Min kuralı 500 @Retrobet Destek o konuda hassas keşke siteye girse de görseBu arada dün 288 yatırdım ordan yükseldik inanmıyorsan @Erhan2121 dost şahidimdir puhah