- 42,504
- 43,285
- 113
Cavs üstten patladı ama canlıdan vurmuş olabilir puhahKısa yazdı parası var demrkkı erhanın
Cavs üstten patladı ama canlıdan vurmuş olabilir puhahKısa yazdı parası var demrkkı erhanın
Grimesi ağlaya ağlaya getirdin aq helalGrimes geldi lamelo 2 kaldı kenarda aq alsana oyuna aq
Ben anladım sız almayın az bastı brn alacam demeye getırıyo puahsCavs üstten patladı ama canlıdan vurmuş olabilir puhah
Lamelo 34de kaldı aq koçu kenara aldı 18 7 9 yapmış adamı. Bırak td yapsın ben de kazanayım. Alpi de geliyo 4 kalmıştıGrimesi ağlaya ağlaya getirdin aq helal
Puhaha adam sana diyor1k basmisti dost zaten pek parasi yoktu
Odulum geldı tsklerPuhaha adam sana diyor
Kısa yazdığına göre paran var diye beni niye karıştırıyon 😂
La ondan değil adam az basmis o kadar takip te etmişsin diye dedimLa bsey mı dedık takılıyoruz surda adamın ne bastıgını napalım
Olsun hakkımız yenmezLa ondan değil adam az basmis o kadar takip te etmişsin diye dedim
Bu gelirse kusurati sana gondercem dostOlsun hakkımız yenmez
Yansısın atarız dost sonuçlanmadı daha ahmetle tatarıda eklerızOdulum geldı tskler
Bu maç şey değil mi ya gecenin teklisiBu gelirse kusurati sana gondercem dost
Aynen ben şahsen 280 sayi bekliyorum puaahBu maç şey değil mi ya gecenin teklisi
250+ beklenen maç
Eyw kankamYansısın atarız dost sonuçlanmadı daha ahmetle tatarıda eklerız
Çok bişey beklemeyın ama bi onlybet denersınız puhah
Ula gelirse 550 yi sana vercem dedim insan bi tepkime koyar paran çok herhalde puahaEyw kankam
Tatarın 4.90 oran gelirse gönderımler iptalEyw kankam
Rövanş + bu maç gene üst olmazTatarın 4.90 oran gelirse gönderımler iptal
Hep beraber ona çökeriz puhah
Nerdde dedın la gormedım uzun yazsana kucuk yazmıssındır puahaUla gelirse 550 yi sana vercem dedim insan bi tepkime koyar paran çok herhalde puaha
Ne zaman attın la bunu puahhaBu gelirse kusurati sana gondercem dost
Ya bı kerede gönderildi yaz aq hep geldi teşekkürlerOdulum geldı tskler