- 26,396
- 16,418
- 113
Bu chicago portland ilk çeyrek üst olacak mı
Kanka bseyı cok merak edıyorum sorabılırmıyım kızmazsan500x aldım seneler önce 600 bete küt 300k oturdu 7800 kasaya tek çip duvara fırlattım tableti 🤣🤣🤣🤣
Japonya lıgı ust231 yaptım kasayı tek maç verin basak gelirse çekerim kupon parası olur
Oran artsın 1.5 girecem tam 500 versinJaponya lıgı ust
Olmaz mı başka gole girecemAllah'tan para yokmuş 2 üste de domalacaktim bu maç da 1 gol bile çıkması mucize aq
Var maçlarımız sen sakin ol231 yaptım kasayı tek maç verin basak gelirse çekerim kupon parası olur
Yok la gel gel yaptılar millete erken atıp böyle biter buOlmaz mı başka gole girecem
Bu maç yok bende
Varmış la 1 1 oldu amaBu maç yok bende
Buyur meto ?Kanka bseyı cok merak edıyorum sorabılırmıyım kızmazsan
Yansıdı garantisi olan biri iban salsın 750 atayım üçe bölersiniz elden şimdilik bu kadar geliyor @AllanSaintMaximin @ahmetcansarac61Yansıma varmı @Valenciennes
Vakıfbank onlyYansıdı garantisi olan biri iban salsın 750 atayım üçe bölersiniz elden şimdilik bu kadar geliyor @AllanSaintMaximin @ahmetcansarac61
Ne yansıdı bu oyuncu bahsi miYansıdı garantisi olan biri iban salsın 750 atayım üçe bölersiniz elden şimdilik bu kadar geliyor @AllanSaintMaximin @ahmetcansarac61