- 42,505
- 43,285
- 113
288 çok bile aq bence daha sitelere 300 bile yatırmak yok dostMin kuralı 500 @Retrobet Destek o konuda hassas keşke siteye girse de görse
288 çok bile aq bence daha sitelere 300 bile yatırmak yok dostMin kuralı 500 @Retrobet Destek o konuda hassas keşke siteye girse de görse
Kanka 2000 çıkıyor ya çıkan o hesaba 100 atsan da hesaba geçiyor ama ibnelik yaparlar mı bilmiyorumOlm bu taksimbette 500 lira para var çekmek için 100 yatırım istiyor yatırım yapacam yöntem yok canlıya soruyorum minimum 2000 yatırım diyor e ben nasıl cekecem parayı diyorum yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı diyor
Ne sanslısn vecna cekısılısı sana cıkmısKanka 2000 çıkıyor ya çıkan o hesaba 100 atsan da hesaba geçiyor ama ibnelik yaparlar mı bilmiyorum
Valla olacağı varsa oluyor dost 50 lirayı 600 yaptım geçen 500 olsa 6000 yapabilir miydim yok288 çok bile aq bence daha sitelere 300 bile yatırmak yok dost
Katılmadım bile aqNe sanslısn vecna cekısılısı sana cıkmıs
Kanka uyarı veriyor aq para iade edilir 48 saat içinde diyeKanka 2000 çıkıyor ya çıkan o hesaba 100 atsan da hesaba geçiyor ama ibnelik yaparlar mı bilmiyorum
Para var diye yorumladımKatılmadım bile aq
Hee benim yatırdığım betcoda öyle olmuyor bu ne saçma iş aq 500 çekecen diye 2000 mi yatırmak zorundasın böyle bi zorunluluk olabilir mi aqKanka uyarı veriyor aq para iade edilir 48 saat içinde diye
Yok süresi bitmiş uyuyodum para malesef yok olsa üstte mesaj ambleminde 1 yazardıPara var diye yorumladım
Olm bu taksimbette 500 lira para var çekmek için 100 yatırım istiyor yatırım yapacam yöntem yok canlıya soruyorum minimum 2000 yatırım diyor e ben nasıl cekecem parayı diyorum yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı diyor
Bana en son çekiliş çıktığında dolar 7 lira falandıYok süresi bitmiş uyuyodum para malesef yok olsa üstte mesaj ambleminde 1 yazardı
Onu bırak bu siteler havale limitlerini yükseltti daha nasıl yatırım alacaklar aqBana en son çekiliş çıktığında dolar 7 lira falandı
Batsinlar aq milletin ocağına incir ağacı diktiler senelerdir ben Netflix üyeliğimi yenileyip film izleme alışkanlığıma geri donucem hafta sonu nesineden 100 liraya 10 maç yapistiririm bitti gittiOnu bırak bu siteler havale limitlerini yükseltti daha nasıl yatırım alacaklar aq
2 eniste olacan demekki puahaBatsinlar aq milletin ocağına incir ağacı diktiler senelerdir ben Netflix üyeliğimi yenileyip film izleme alışkanlığıma geri donucem hafta sonu nesineden 100 liraya 10 maç yapistiririm bitti gitti
Valla ben de öyle yapsaydım keşke tekrar nerden bulaştım aqBatsinlar aq milletin ocağına incir ağacı diktiler senelerdir ben Netflix üyeliğimi yenileyip film izleme alışkanlığıma geri donucem hafta sonu nesineden 100 liraya 10 maç yapistiririm bitti gitti
Ayda 1 şöyle bişe yakalasak yeter aqBatsinlar aq milletin ocağına incir ağacı diktiler senelerdir ben Netflix üyeliğimi yenileyip film izleme alışkanlığıma geri donucem hafta sonu nesineden 100 liraya 10 maç yapistiririm bitti gitti
Şuna 8500 vursan 1mAyda 1 şöyle bişe yakalasak yeter aq