- 295
- 134
- 43
Anapara borcun ne kadardı ?Beyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
Anapara borcun ne kadardı ?Beyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
Yalan o bak 2017 den kalan Akbank 32 k borcumu faizle beraber 32 yani anaparası 15 diBeyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
209 bine mi devredilmiş yalancının sülalesini Ben devredeyim deseydinBeyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
104 binAnapara borcun ne kadardı ?
Yalan inanma en fazla 20 bine devir olmuştur. Tahmini düşüncem 10 ile 15 arası seni yemeye çalışıyorlarBeyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
104 binden fazla kapatma kanka atarlarsa anaparamdan 1 TL fazla vermem de , her almak istiyorsanız beklersiniz 5 yıl de104 bin
biri senin borcunu satın almış batık kredi artık o para alana kadar darlayacakBeyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
Yalan söylemişler sana, varlık şirketi o dosyaya 10 bin liradan fazla ödemez.Beyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
70-90k arası tam hatırlamıyorum borcumu devrettiler şuan 120k nin üstündeymis geçen 50k vardı aradım dedim 50k kabul ediyosaniz direk kapatayım üç de birinden az olmuyo felan saçmaladılar kabul etmediler yani. Herrerrrgün sms atıyorlar her gün 2 sene olmuştur borç devredileliBeyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
Ana para 50k idi bu arada70-90k arası tam hatırlamıyorum borcumu devrettiler şuan 120k nin üstündeymis geçen 50k vardı aradım dedim 50k kabul ediyosaniz direk kapatayım üç de birinden az olmuyo felan saçmaladılar kabul etmediler yani. Herrerrrgün sms atıyorlar her gün 2 sene olmuştur borç devredileli
Lan ne 209 bini o borcu 20 bin tl 'ye almıştırBeyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
Aynen en fazla 20 bine falan almıştır209 bine mi devredilmiş yalancının sülalesini Ben devredeyim deseydin
Bu borçlar böyle bir tane iki tane devredilmiyor dostum yüzlerce kişinin borcu ihale yöntemi ile en yüksek fiyatı verene devrediliyor O da %5 ile %6 arasında bir miktar
Atıyorum 100 liralık bir borcu 5-6 lira civarında devralıyorlar
Tabii bu miktar milyonlarca 10 milyonlarca oluyor artık ne kadarını tahsil edebilirlerse onlara kar kalıyor
Eğer üstüne bir mülk bir tapu ya da resmi bir maaşın varsa normal banka borcu gibi icra koydurabilirler
Ama icra yoluyla tahsil edebilecekleri herhangi bir şey yoksa üstüne zaman içinde çok ciddi bir miktarda düşerler bu borçtan ama Tabii bunun için kesinlikle tahsil edemeyeceklerini düşünmeleri lazım Bu da birkaç yılı buluyor bazen
Geçmiş olsun dostum
Geçmiş olsun. Sigortalı çalıyorsan. İcraya düştüysen bankalar sıraya girip maaşının 1/4 ünü alırlar diye biliyorum. İcraya düşersen ana paraya durduk yere faiz gelir durur Onuda ode öde bitmez rabbim yardımcın olsun.6 bankaya borcum vardı 3 banka kaldı tek tek oduyorum ibneler beklese ödicemde beklemşyorlar
Uyaptan falan bak dosya açık falan kalmasın kapalı görünmesi lazım.Yalan o bak 2017 den kalan Akbank 32 k borcumu faizle beraber 32 yani anaparası 15 di
Geçen gün 17 ye kapattırdım varlık yönetimde
Yok kapalıUyaptan falan bak dosya açık falan kalmasın kapalı görünmesi lazım.
Eğer üstünde bişey yoksa sıkıntı yapma bekler zorlaaaaBeyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
Hiç ödeme varlık fonuna bak o borç nasıl 100k ya düşüyorDimi reis diyorum 100 k bulsam kapatırmsınız diyor kalanı taksit yaparız