Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Varlık Yönetim Şirketi Hk.

Xxgecelerxx

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
95
34
18
Beyler iş bankası borcumu buraya devretmiş 260 k iş bankasında olan borcum 209 bine devredilmiş bayan 200 den aşağa kapanmaz dedi
Akbank benim kredi borcumu 2013 yılındaydi o zaman 28000 binliraydi belki inanmiyacaksin ama 5000 liraya kapattım senin borcunuda en fazla 30 binliraya almışlardır 40 veya 50 ye kapanır hiç acele etme

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,456
17,112
113
Batık krediler bddk tarafında bankaların notunu düşürüyorlar. O sebeple bu kredilerden kurtulmak amacıyla artık kâr amacı gütmeden koparabildiklerini koparıp şirketlere satıyorlar.Bu rakamlar da böylece cüzi rakamlar oluyor. Bankalar zaten bu batık kredileri her yıl devasa kâr açıklayarak fazla fazla çıkarıyorlar. O yüzden senin kredi çok çok daha ucuza gitmiştir. Hem adam 209 a devraldığı şeyden senden niye 200 alsın akıl var mantık var. En baba yarısıdır o miktar. Bekle daha ucuza kapatırsın. Ara ara seni arayıp kampanyamız var diyip teklif sunacaklar. Onlardan birinde uygun bir fiyat gördün mü paran da varsa kapatırsın.

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,644
554
113
Varlık Yönetim şirketleride salak değil adamın durumuna bakıyorlar sigorta varmı üstüne mal mülk varmı başka icralar varmı yaş kaç çoluk çocuktan alabilirmiyim bunların hiç birisi yoksa zamanda geçmişse çok düşük rakamlar teklif edebiliyorlar

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,165
411
83
dostum bak emir varlik benim 30 k banka borcunu. satın aldi. suann 100k dedim 30 k kapatalim yok dediler 4 sene gecti. 30 k borcu allah bilir nekadar aldilarr bankadan bende engeledim bilmiyorum insalar. şukadar ödedim. anlamadim ben