- 6,129
- 5,173
- 113
Doğrudur gereken yaptirımi aldik ve girmiyoruz o konulara artıkDostum sende birçok para isteme olayından kurtuldun kurtarılan dost. Çok zorlama bence şansını 🍀🥳
Doğrudur gereken yaptirımi aldik ve girmiyoruz o konulara artıkDostum sende birçok para isteme olayından kurtuldun kurtarılan dost. Çok zorlama bence şansını 🍀🥳
Neyse eniste dediğim gibi kimsenin kazancında gözümüz yok Allah a şükür kimseden de kin gutmeyiz kolay kolay herkes kendine yakışanı yapar valla konuyu kirletmiyelim daha fazlaNeyse adaş ben öyle düşünmüyorum özelden de yazdı bana millete tepeden bakacak adam 30k nın 20siyle devam ediyor 10 u çekip hemen atalım millete beklemesin diye hep öyle yapıyor herkes farklı karakter sana o ters gelir bana başka hareketi ters gelir hepimiz farklı insanlarız
Sensın adam puhahaDost bu adam her konunun içinde kargaşa yaratıyor dun aksam adam.para atmis onu bile beğenmemiş ve konulara hakim.ve her şekilde. Bi formül bulup sıyırıyor insiyatif mi sağlıyorsn @Shellac reis lütfen rica ediyorum.ama.ayŕicalıklı üye ise birsey diyemem saygılar
Aynen adaş bizi takipten çıkıp sabah tekrar takibe almışsın gözümden kaçmadı değil belli uyuz olmuşsun bi yerde başlatma enişte şimdi osimhen gibi 🤣🤣Neyse eniste dediğim gibi kimsenin kazancında gözümüz yok Allah a şükür kimseden de kin gutmeyiz kolay kolay herkes kendine yakışanı yapar valla konuyu kirletmiyelim daha fazla
Yaprağı küfür olarak algiladim başta içimiz fesatlasmis 16 tane yaprak var sandımArkalı önlü 16 yaprak mesaj var konuda
Ns.ejxjwmjxsnDoğrudur gereken yaptirımi aldik ve girmiyoruz o konulara artık
cekebiliyormuşum ana para sınırsızmış güzel ekran attiZamanında dedim sana yatırıma bonus işi sakat diye huyum dedin hepsini çekim ver üstünü silerler zaten de silmezler umarım
İfşa mi geliyor hahdhdNs.ejxjwmjxsn
Tarık dostTeşekkürler düşüncelerin için. İsmim Tarık
20 adam vardı takip ettiğim valla sende dahil 2 ban yiyisimden sonra foruma girdim tüm takip ettiklerimi çıkardım belki bırakırım forumu diye de olmadi puahaAynen adaş bizi takipten çıkıp sabah tekrar takibe almışsın gözümden kaçmadı değil belli uyuz olmuşsun bi yerde başlatma enişte şimdi osimhen gibi 🤣🤣
16 tl mi 20k yapabilirmisin Naruto dostDostlar özel taktiğim var maç veririm
Ooo kıyak kankaa sevindim oynama cek başka siteye atarsıncekebiliyormuşum ana para sınırsızmış güzel ekran atti
16 tl min olması için 15 tl lazım16 tl mi 20k yapabilirmisin Naruto dost
21k altı yapmıyorum fakirlerle çalışmıyorum malesef16 tl mi 20k yapabilirmisin Naruto dost
Hi hi benden bahsediyorsun diyebirsin ama açık açık sole diyecekleriniMaşallah bı 5 dk gelişi güzel okudum yazılanları, kimse kendine toz kondurmuyor, lafa kim girerse ilk ben diye giriyor. Herkes herkesle samimi ama arkada düşman. Sabah bir zatin yazısına denk geldim, forumda 10 k üye var belki ama kendisi birine forumda 3 kişinin ismini vererek, forumdan bunlardan başka güvenilir adam yok sakın başkasına güvenip paranı teslim etme demeye getirmiş. Haklarında fikri olup olmaksizin saydığı 3 kişi hariç herkesi dolandırıcı, güvenilmez statüsünde görüp ortaya bu kadar rahat şekilde yazıyorsa, bir gün onu tanımayan biride çıkıp hakkında asılsız şeyler yazarsa o zmn mızıkçilik yapıp gelip destan yazmasın buraya