Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Neyse adaş ben öyle düşünmüyorum özelden de yazdı bana millete tepeden bakacak adam 30k nın 20siyle devam ediyor 10 u çekip hemen atalım millete beklemesin diye hep öyle yapıyor herkes farklı karakter sana o ters gelir bana başka hareketi ters gelir hepimiz farklı insanlarız
Neyse eniste dediğim gibi kimsenin kazancında gözümüz yok Allah a şükür kimseden de kin gutmeyiz kolay kolay herkes kendine yakışanı yapar valla konuyu kirletmiyelim daha fazla

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,424
16,436
113
Çok uzadı bu mevzu adama roll aç dedik açtı konuyu kirletiyoruz

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,257
27,699
113
Maşallah bı 5 dk gelişi güzel okudum yazılanları, kimse kendine toz kondurmuyor, lafa kim girerse ilk ben diye giriyor. Herkes herkesle samimi ama arkada düşman. Sabah bir zatin yazısına denk geldim, forumda 10 k üye var belki ama kendisi birine forumda 3 kişinin ismini vererek, forumdan bunlardan başka güvenilir adam yok sakın başkasına güvenip paranı teslim etme demeye getirmiş. Haklarında fikri olup olmaksizin saydığı 3 kişi hariç herkesi dolandırıcı, güvenilmez statüsünde görüp ortaya bu kadar rahat şekilde yazıyorsa, bir gün onu tanımayan biride çıkıp hakkında asılsız şeyler yazarsa o zmn mızıkçilik yapıp gelip destan yazmasın buraya

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,864
37,901
113
Dost bu adam her konunun içinde kargaşa yaratıyor dun aksam adam.para atmis onu bile beğenmemiş ve konulara hakim.ve her şekilde. Bi formül bulup sıyırıyor insiyatif mi sağlıyorsn @Shellac reis lütfen rica ediyorum.ama.ayŕicalıklı üye ise birsey diyemem saygılar
Sensın adam puhaha

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,781
100,340
113
Neyse eniste dediğim gibi kimsenin kazancında gözümüz yok Allah a şükür kimseden de kin gutmeyiz kolay kolay herkes kendine yakışanı yapar valla konuyu kirletmiyelim daha fazla
Aynen adaş bizi takipten çıkıp sabah tekrar takibe almışsın gözümden kaçmadı değil belli uyuz olmuşsun bi yerde başlatma enişte şimdi osimhen gibi 🤣🤣

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,893
3,781
113
Sakin olun adam bir maç atıp kazanıp kapanacak konu yoksa konuyu kapatacaklar 😁

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Teşekkürler düşüncelerin için. İsmim Tarık
Tarık dost
Aynen adaş bizi takipten çıkıp sabah tekrar takibe almışsın gözümden kaçmadı değil belli uyuz olmuşsun bi yerde başlatma enişte şimdi osimhen gibi 🤣🤣
20 adam vardı takip ettiğim valla sende dahil 2 ban yiyisimden sonra foruma girdim tüm takip ettiklerimi çıkardım belki bırakırım forumu diye de olmadi puaha

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Maşallah bı 5 dk gelişi güzel okudum yazılanları, kimse kendine toz kondurmuyor, lafa kim girerse ilk ben diye giriyor. Herkes herkesle samimi ama arkada düşman. Sabah bir zatin yazısına denk geldim, forumda 10 k üye var belki ama kendisi birine forumda 3 kişinin ismini vererek, forumdan bunlardan başka güvenilir adam yok sakın başkasına güvenip paranı teslim etme demeye getirmiş. Haklarında fikri olup olmaksizin saydığı 3 kişi hariç herkesi dolandırıcı, güvenilmez statüsünde görüp ortaya bu kadar rahat şekilde yazıyorsa, bir gün onu tanımayan biride çıkıp hakkında asılsız şeyler yazarsa o zmn mızıkçilik yapıp gelip destan yazmasın buraya
Hi hi benden bahsediyorsun diyebirsin ama açık açık sole diyeceklerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...