- 26,396
- 16,418
- 113
Hertha cepte sayılır. Şu arda atmasın yemesin
Öyle zaten birbirimize yanlışımız olmadı biliyorsun mesaimiz oldu geçen wp den yazacaktım hatta jokerbet e para yatirayim senin diye ortak olalım diyede da gurur yaptım awAynen çocuk değiliz ortada mesele bile yokken nerdeyse 1 yıl konuşmadık bundan sonra ins küçük meseleler için aramızı bozmayalım gerek yok çünkü 3 gunluk dünya sonucta
Benide bilsene kanka önümüzdeki sene nerede olucamBenim hislerim çok kuvvetli senide bilirim
Cıvıgın biri yanlış anlama metoMetin nasil biri Allah aşkına sole çok merak ettim şimdi
valla şuan çalışmıyorum pc başındayım sürekli para akıyo bu şekilde o yüzden fazla ihtiyaç olmuyo kankaAynen aynen
Saygılı adamsın vesselam tesekkurlerNiye çağırıyor Sun boşver küfür eder sonra onu aramak zor olur gerek yok
SeBenide bilsene kanka önümüzdeki sene nerede olucam
Yine burda olursun tahmınimBenide bilsene kanka önümüzdeki sene nerede olucam
Fazlası var eksiği yokCıvıgın biri yanlış anlama meto
O site varya beni perişan etti ben 2 cekim yaptim direk no bonus oldum şuan burda güvendiğim kişilerden aliyorum jokeri bugün arkadaşın hesabida no bonus oldu puhhaa senin hesap ins no bonus değildir dostÖyle zaten birbirimize yanlışımız olmadı biliyorsun mesaimiz oldu geçen wp den yazacaktım hatta jokerbet e para yatirayim senin diye ortak olalım diyede da gurur yaptım aw
SeBenide bilsene kanka önümüzdeki sene nerede olucam
Yine burda olursun tahmınimBenide bilsene kanka önümüzdeki sene nerede olucam
SieBenim hislerim çok kuvvetli senide bilirim
Masallah rol takip dediğin bole olur kutlarım hocam puhaaHertha 2-0
Dakika 24
Saniye 34
Salise 44
7 yatırım 5 çekim var suanlik değilim temsilci 500 fb ekledi dün çektim bugün yapmadılarsa değilimO site varya beni perişan etti ben 2 cekim yaptim direk no bonus oldum şuan burda güvendiğim kişilerden aliyorum jokeri bugün arkadaşın hesabida no bonus oldu puhhaa senin hesap ins no bonus değildir dost
Para akıyor ve rol takip ediyorsun puhaavalla şuan çalışmıyorum pc başındayım sürekli para akıyo bu şekilde o yüzden fazla ihtiyaç olmuyo kanka![]()