Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,998
3,084
113
Dilensen suan daha iyidi ama kendin den demi utanmıyorsun konuda o kadar insan var başladın yalakaliga
Kardeşim şaka yapıyorum şaka beni hiç birini takip ettigimi yalakalık ettigimi gördünmü amaç gırgır inşallah tutar seni görür ben bilmem takip fln

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,406
9,241
113
ooo hertha 3-0 güzel güzel

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
Vecna bu arkadaş 2kişiyi birden takip ediyor ona göre dagıtım yaparsın
Yahu nasıl haset bir insansın sen roller tamamlandı da ödül mü kaldı geriye ve ya kazananlar belli oldu da benim mi haberim yok,yahu şu pistten çoluk çocukları alsalar düzen daha güzelleşecek ama neylersin,🙏🏻

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
Hertha fişi çekti arda atmasın 10dk daha

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,800
20,177
113
@VECNA dostum ben 2 roll takip ediyorum ona göre ödül dağıtacak missin,vardan öyle bir haber geldi haberin olsun,hey Allah im ☺

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,143
113
Kardeşim şaka yapıyorum şaka beni hiç birini takip ettigimi yalakalık ettigimi gördünmü amaç gırgır inşallah tutar seni görür ben bilmem takip fln
Hay senin beynine bide inceden laf sokuyor forumu yedik yuttuk la bugune kadar gelip hikaye anlatma bana bu rol başarılı olsun adama dm den yazmazsan ismimi değiştiririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...