- 22,329
- 28,653
- 113
uyursan da sabah acarız no problem tahırımUyumazsam açarız canım
uyursan da sabah acarız no problem tahırımUyumazsam açarız canım
Yaparız enesim de sende yarına kalır mı meçhuluyursan da sabah acarız no problem tahırım
Kimin hesaba çöktün dostKonu yine 1 kisi yüzünden mahvoldu yazık valla neyse biraz pes takılayim nba başlayana kadar
Yav boşver rolü Hollanda’ya 8 gol attır senYaparız enesim de sende yarına kalır mı meçhul![]()
yada sen ac roll ben dizi izlicem senın ıbanı bulamadim tekrar bı atsanaYaparız enesim de sende yarına kalır mı meçhul![]()
Tahirlen ortak danaya gircez bu kez dostKimin hesaba çöktün dost
Pes falan da var adaşa bak okutmamış onu bağımlıyım diyor bir de @ZuccaciyeciMehmet vardı çıkmıyor etiket en son hanımın kahve takımını okutmuştuKonu yine 1 kisi yüzünden mahvoldu yazık valla neyse biraz pes takılayim nba başlayana kadar
Hadi bol şansTahirlen ortak danaya gircez bu kez dost
Joker dolu ama 1+1 nerde açayımyada sen ac roll ben dizi izlicem senın ıbanı bulamadim tekrar bı atsana
Sira sira gidiyoruz tüm forum no bonus oalnaa kadar dost puahaHadi bol şans
Tahiride üç kupon sonra no bonus yaparlar
Roket varJoker dolu ama 1+1 nerde açayım
Roketin de güzel ama dostJoker dolu ama 1+1 nerde açayım
Aynı şeyi yazdıkRoket var
Bende djaa ne numaralar var eniste puahaPes falan da var adaşa bak okutmamış onu bağımlıyım diyor bir de @ZuccaciyeciMehmet vardı çıkmıyor etiket en son hanımın kahve takımını okutmuştu
Kalbimiz temiz demekkiAynı şeyi yazdık
yaw kanka sen ıban atta napıyosan yap atıp kacıcam 1-2 saate gelırımJoker dolu ama 1+1 nerde açayım
Hiç yatırım yok ip cart curt demiyor demiRoket var
Ödüyor geneldeHiç yatırım yok ip cart curt demiyor demi
Eyvallah kankaÖdüyor genelde