- 17,270
- 10,105
- 113
Çok değil rollde farketmezsin bileAnapara çevrimi 5x diyor 1.40 dan çok değil mi
Çok değil rollde farketmezsin bileAnapara çevrimi 5x diyor 1.40 dan çok değil mi
Valla sana çok geliyorsa mesela 1000 TLyiAnapara çevrimi 5x diyor 1.40 dan çok değil mi
Biliyorum 1k attı zaten @makina123 da ana para çevrimi çokmus ya@tahir1603 minimum 1000 ama
Bence güzel bonusBiliyorum 1k attı zaten @makina123 da ana para çevrimi çokmus ya
3 adıma biter kankaBiliyorum 1k attı zaten @makina123 da ana para çevrimi çokmus ya
Aga ilk adımda gumlerim gibi geldi hagddgddÇok değil rollde farketmezsin bile
Çok değil o sen yatırda şu Bolivya ligine 6.5 üst oyna bi artık 10 orandanBiliyorum 1k attı zaten @makina123 da ana para çevrimi çokmus ya
Bana güven sen herşey ayarlıAga ilk adımda gumlerim gibi geldi hagddgdd
Kendi param olsa yapardık dost da roket aç dedi mecbur öyle denicezHesabimi sana devredirz dert ettiğin şeye bak yav
Aga ben 3.5 üst bile oynadığımı hatırlamıyorum sen 6.5ust diyon hshxhxÇok değil o sen yatırda şu Bolivya ligine 6.5 üst oyna bi artık 10 orandan
Onun frbeeti 3 maç zor yav beni no bonus yaptı adi siteKendi param olsa yapardık dost da roket aç dedi mecbur öyle denicez
Valla benimde hiç içime sinmedi niyeyse de denicemOnun frbeeti 3 maç zor yav beni no bonus yaptı adi site
3 maç 1.60 oranOnun frbeeti 3 maç zor yav beni no bonus yaptı adi site
Yav sen gir herşey ayarlı diyorum kahramanları düşünen sonunu göremezmişAga ben 3.5 üst bile oynadığımı hatırlamıyorum sen 6.5ust diyon hshxhx
Biliyoruz kardeşim 2500 frebet alıp az makslamadik orayı 25 k ile3 maç 1.60 oran
Benıde no bonus yaptın nankorBiliyoruz kardeşim 2500 frebet alıp az makslamadik orayı 25 k ile
Nasil yani nerde bu muhabbeti yapmışım dostum
At tüpçüye dost kafan rahat etsinHesap bulunamadı 1000tl ye