- 48,801
- 20,177
- 113
😂😂😂Bizim dedelerin köyü e devlet soyagacinda öyle yazıyor novipazar arda
😂😂😂Bizim dedelerin köyü e devlet soyagacinda öyle yazıyor novipazar arda
Yazıklar olsun dicek kelime bulamıyorum unutmuştum tamYasin kol
sakin ol çakma hoca 3-1 daha skorHerta yapma yakma şu kuponu yeme be yeme
Yağ çektiğimi mi düşünüyorsunHa yağ çekme postu mu bu yazmamız gerekiyor durmadan anladim
Sana demedim ben kendi kendime dedim 🤣Yağ çektiğimi mi düşünüyorsun
Muhabbete katıl kimsenin yağ çektiği yok takılıyoruz öyleSana demedim ben kendi kendime dedim 🤣
He ya bende tam unutuyorum yutuba girince karşıma çıkıp duruyor git arkadaşım işte yapacağını yaptın gözükme gözümüzeYazıklar olsun dicek kelime bulamıyorum unutmuştum tam
İstihare ye yattım 4 oldu sandım korktumsakin ol çakma hoca 3-1 daha skor![]()
Pek etkinliklere katilmadigim için rolling nedir çekiliş nedir yeni yeni çözmeye çalışıyorum 😃Muhabbete katıl kimsenin yağ çektiği yok takılıyoruz öyle![]()
Neyse ağır konuşucam şampiyonluk 1-2 puanla kaçarsa o zaman sülalesini laciverte boyucam twitterdaHe ya bende tam unutuyorum yutuba girince karşıma çıkıp duruyor git arkadaşım işte yapacağını yaptın gözükme gözümüze
Zamanla oturur sorun yok agaPek etkinliklere katilmadigim için rolling nedir çekiliş nedir yeni yeni çözmeye çalışıyorum 😃
TeşekkürlerBol şanslar dilerim 🙏
Bu yağdan bana gönder söz 3 ay kimseye yağ çekmeyecegim.
Yav olsunlarda kurtulalım artık her taraftan ayrı bir pislikNeyse ağır konuşucam şampiyonluk 1-2 puanla kaçarsa o zaman sülalesini laciverte boyucam twitterda
Betgit sorunsuz çektin demi agaTeşekkürler
Betgit sıkıntı çıkarmazBetgit sorunsuz çektin demi aga