- 19,486
- 7,391
- 113
Nasip kısmet knkKnk adam basıyor alıyor biz basamiyoruz
Nasip kısmet knkKnk adam basıyor alıyor biz basamiyoruz
Para olsa bizde basariz dost tereddüt bile etmem sonunu düşünen kahraman olamaz puahaKnk adam basıyor alıyor biz basamiyoruz
Yoğun istek üzerine sahaya mı çıktın bol şans
Sabah 5NBA kaçta başlayacak
E sana ne dedik bizUla dah 35dk var yav
Valla arka planda bende basıyorum 3-5 iki kuponda alıp tek kuponda bayılıyorumPara olsa bizde basariz dost tereddüt bile etmem sonunu düşünen kahraman olamaz puaha
Vecna reis roll yapsın dedik adam kırmadı bizi biz de görevimizi yapıp takip ediyoruzE sana ne dedik biz
Vecna NBA maçını bkleme gel sana kral bi maç vereyimSabah 5
EyvallahVecna reis roll yapsın dedik adam kırmadı bizi biz de görevimizi yapıp takip ediyoruz
Ver bakalımVecna NBA maçını bkleme gel sana kral bi maç vereyim
Aynen sende 100k olsa gözü kapalı basarsın zaten biliyoruz seni dostValla arka planda bende basıyorum 3-5 iki kuponda alıp tek kuponda bayılıyorum
Hani etiket bana hahdhdVecna reis roll yapsın dedik adam kırmadı bizi biz de görevimizi yapıp takip ediyoruz
Esrefın gozlerı yaşlıVecna reis roll yapsın dedik adam kırmadı bizi biz de görevimizi yapıp takip ediyoruz
Helal adaş sloganımız bu donunu düşünen yatağa girmeyecekPara olsa bizde basariz dost tereddüt bile etmem sonunu düşünen kahraman olamaz puaha
@tahir1603 ile beraber istek yaptık kırmadı reis diye güncelliyorum ajjskakHani etiket bana hahdhd
Aynen ole eniste don gidene kadar basmaya devam puahaHelal adaş sloganımız bu donunu düşünen yatağa girmeyecek