- 3,590
- 18,649
- 113
Meto 20 tane ban yedikten sonra senin yerine başkası kullanıyor diye düşündüm bir araGecmks olsun @VECNA
Gelsın be tarık magduruzGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Bol şansGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Bol şansGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Üffffff bol şansGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Hadi bakalım yarım saat kuruyunGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Ban demek gogusumuzde şanlı nişandır gocunmayızMeto 20 tane ban yedikten sonra senin yerine başkası kullanıyor diye düşündüm bir ara
off çok stresli maç bol şansın olsunGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Riski almissin valla everton oyunu iyi kitliyor umarım bu maçta da kitler bolsansGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
İstediğim tarzda maç yok şuanGelsın be tarık magduruz
Lan bir ara banlıyken bile ban yedin awBan demek gogusumuzde şanlı nişandır gocunmayız
Bol şanslarGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Bol şanslarGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Acele etmeseydın roll dıye inş gelırİstediğim tarzda maç yok şuan
Vay beeeİşe gidicem nasıl mümkün ola battık zaten dün gece nba 1 sayıdan dünyalar kaçtı 3-4 kişiye 5k roll açtırırdım abartısız @tahir1603 @Erhan2121 @Hasim5454 @vurucu999 ve sen açtırıcaktım yaşanmadı sıfırlandık kanka