Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,760
100,321
113
Zaten futbolda şut az olan maçlarda genelde daha çok gol çıkıyor dost 30 şut bir maçta varsa gol yoksa o topcularin alayı beceriksizdir
Dün racing club tigre maçını açtım öyle canım sıkıldıkça kimlere oynuyoruz diye bi açıp bakıyorum bildiğin var ya basket macı gibi başladı mac bir o kalede bi bu kalede gidiyo geliyo ayağına gelen vuruyo topu nereye gittiği belli değil
Oyun kurma becerisi 0 işte biri kaza bela ayağına oturacak top güzel bir şutla gol çıkaracak ilk 30 dk da dedim 93 tl vardı 1 gole atayım şunu 🤣 vazgeçtim baktım sonra 0-0 bitmiş uzatma da 0-0 bitmiş penaltılar
Tam tezgah yani

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,831
37,870
113
Dün racing club tigre maçını açtım öyle canım sıkıldıkça kimlere oynuyoruz diye bi açıp bakıyorum bildiğin var ya basket macı gibi başladı mac bir o kalede bi bu kalede gidiyo geliyo ayağına gelen vuruyo topu nereye gittiği belli değil
Oyun kurma becerisi 0 işte biri kaza bela ayağına oturacak top güzel bir şutla gol çıkaracak ilk 30 dk da dedim 93 tl vardı 1 gole atayım şunu 🤣 vazgeçtim baktım sonra 0-0 bitmiş uzatma da 0-0 bitmiş penaltılar
Tam tezgah yani
Erhan sandım enıste sen yazmıssın puahah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...