Masallah herkes analizci olmus puahaKlasik everton tahminim ikinci yarı everton gol atıp 80 den fazla bournemouth un gol bulacagi yönünde
Masallah herkes analizci olmus puahaKlasik everton tahminim ikinci yarı everton gol atıp 80 den fazla bournemouth un gol bulacagi yönünde
erhan ofansif devam zuauhdnakckaFarkınız nedir o kazanıyor sen kaybediyorsun puaha
Dün racing club tigre maçını açtım öyle canım sıkıldıkça kimlere oynuyoruz diye bi açıp bakıyorum bildiğin var ya basket macı gibi başladı mac bir o kalede bi bu kalede gidiyo geliyo ayağına gelen vuruyo topu nereye gittiği belli değilZaten futbolda şut az olan maçlarda genelde daha çok gol çıkıyor dost 30 şut bir maçta varsa gol yoksa o topcularin alayı beceriksizdir
Taharat almadan çıkma uğursuzluk getirirUlan 0.5 alt ne zormuş cıvık sıcırtıyo ınsana
Urganı gecır boynunaerhan ofansif devam zuauhdnakcka
son 5 dkka haydi kuruyun şutlar taca gitsinGelirse gelir gelmezse yapacak bir şey yok NBA analiz yapıp geceyi bekleriz 💯👌Ekli dosyayı görüntüle 894443
Olabilir kanka mantıklı bi fikir yürütme yaptınKlasik everton tahminim ikinci yarı everton gol atıp 80 den fazla bournemouth un gol bulacagi yönünde
Hahahhaha 3. Arabayı alamadim 6 ay olduFarkınız nedir o kazanıyor sen kaybediyorsun puaha
Erhan sandım enıste sen yazmıssın puahahDün racing club tigre maçını açtım öyle canım sıkıldıkça kimlere oynuyoruz diye bi açıp bakıyorum bildiğin var ya basket macı gibi başladı mac bir o kalede bi bu kalede gidiyo geliyo ayağına gelen vuruyo topu nereye gittiği belli değil
Oyun kurma becerisi 0 işte biri kaza bela ayağına oturacak top güzel bir şutla gol çıkaracak ilk 30 dk da dedim 93 tl vardı 1 gole atayım şunu 🤣 vazgeçtim baktım sonra 0-0 bitmiş uzatma da 0-0 bitmiş penaltılar
Tam tezgah yani
Hepimizin ortak çabası reşat ağaValla bizde arkayı sağlama almaya çalışıyoruz devir kötü malum
Kanka beni az çok tanıdıysan bu maç 1-1 skor biter aha buraya yazdım.Klasik everton tahminim ikinci yarı everton gol atıp 80 den fazla bournemouth un gol bulacagi yönünde
Biz de deriniz basket ilk çeyrek 1 oynar geçerim normalde hahdgdMasallah herkes analizci olmus puaha
Ben ne dedim 1-1 dedim rol çalmayalim lütfenKanka beni az çok tanıdıysan bu maç 1-1 skor biter aha buraya yazdım.
Onu bunu boşver nba yaparken bana Dm at fikir görüşü yapalım 4 maç koyarız freebeti bak hele.Masallah herkes analizci olmus puaha