- 49,827
- 37,867
- 113
Bu konudada bılgılı olman pekıBir Müslüman bir Müslüman lan 3 günden fazla küs kalamaz eniste shellac başkanda surekli kalp kırmayalım diyor doğru diyor valla
Bu konudada bılgılı olman pekıBir Müslüman bir Müslüman lan 3 günden fazla küs kalamaz eniste shellac başkanda surekli kalp kırmayalım diyor doğru diyor valla
Kesene bereket5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
La dostum dini alet etme kumar çeviriyoruz bu haram zatwn ahJskskddmmfBir Müslüman bir Müslüman lan 3 günden fazla küs kalamaz eniste shellac başkanda surekli kalp kırmayalım diyor doğru diyor valla
Tamam %0.1 şansın var o zmnHe üyeyim bro
Sıkıntı yok meto ikinizide idare ederKarnım tok bugün ezilirsin arada
Bide gülüyorsun terbiyesizce neyse adam ol kimseye küfür argo konuşmaŞimdi ben sana küfür hakaret ettimmi gelddi kupon ayıptır küfür etme birdaha
Gerek yok adaş boşver sanal ortamda herkes aynı yolun yolcusu hepimizin kafası gidip geliyor her günBir Müslüman bir Müslüman lan 3 günden fazla küs kalamaz eniste shellac başkanda surekli kalp kırmayalım diyor doğru diyor valla
Şükür az çok bilgili insanız da bunu hayatımıza yansitamiyoruz iste orda sorun yaşıyoruz puahaBu konudada bılgılı olman pekı
Olmasada olur sıkıntı yokTamam %0.1 şansın var o zmn
Tamam💀Bide gülüyorsun terbiyesizce neyse adam ol kimseye küfür argo konuşma
Aferin bir Müslümana yakışan budur. Fetvanin devamı için yarın dergaha gel.Bir Müslüman bir Müslüman lan 3 günden fazla küs kalamaz eniste shellac başkanda surekli kalp kırmayalım diyor doğru diyor valla
Dini alet etmedim ki gerçek olanı dile döktüm sadeceLa dostum dini alet etme kumar çeviriyoruz bu haram zatwn ahJskskddmmf
Corcovolotop dovoro osmosson odom dogolsonUzatma hadi joker 1e1 alda saplayalim
Sen gelme ulan ayıjarz yuzde 3 @VECNA jarza takayımmı bekleyeyımmı
Varmış senin de aranın bozuk olduğu birileri haberleri geliyo bana ihtiyarGerek yok adaş boşver sanal ortamda herkes aynı yolun yolcusu hepimizin kafası gidip geliyor her gün
Hangi dil buCorcovolotop dovoro osmosson odom dogolson