- 66,385
- 32,253
- 113
Liseli misin rezil ediyorsun şuan beniCorcovolotop dovoro osmosson odom dogolson
Liseli misin rezil ediyorsun şuan beniCorcovolotop dovoro osmosson odom dogolson
Orsamoso anıları depreşti bı anCorcovolotop dovoro osmosson odom dogolson
Ole bir dil yok suan kendi buldu herhaldeHangi dil bu
Orsomarso. Düzgün yaz 😡😡Orsamoso
MemurcaHangi dil bu
DMŞükür az çok bilgili insanız da bunu hayatımıza yansitamiyoruz iste orda sorun yaşıyoruz puaha
Ben kimseyle aramı bozmam her psikolojiyi anlarım kendi zekası yetmediği için beni kötüleyenler olur çokta umrumda değil iyi yaklaşana iyi yaklaşırız kindar değiliz yaniVarmış senin de aranın bozuk olduğu birileri haberleri geliyo bana ihtiyar
Herkesin gözü orada şu an 😃Mesajlar bildirimimin hala yanmaması şako muu
Benim bildiğim bu dilde sadece Melek mossoOrsamoso
Ne de güzel konuştunuz başkanım maşallahBen kimseyle aramı bozmam her psikolojiyi anlarım kendi zekası yetmediği için beni kötüleyenler olur çokta umrumda değil iyi yaklaşana iyi yaklaşırız kindar değiliz yani
Ben neden bilmiyorum fakir memurlar mi böyle konuşuyorMemurca
daha 1 kişinin parası nasip olmadı bana rollinglerde @Enişte çöz artık büyük bi rollingHerkesin gözü orada şu an 😃
Sordum anlatmadı mevzuyu bilmiyorum o yüzdenBen kimseyle aramı bozmam her psikolojiyi anlarım kendi zekası yetmediği için beni kötüleyenler olur çokta umrumda değil iyi yaklaşana iyi yaklaşırız kindar değiliz yani
Biz konuştuk Dm yi adaş aldı erhanları karıştırdı heraldeNe de güzel konuştunuz başkanım maşallah
Dm den vleda, camasir suyu başlıklı bir mesaj yazdim Metin Hocam o kadar vıcık oldu etraf temizlemek gerekjarz yuzde 3 @VECNA jarza takayımmı bekleyeyımmı
Arif efendinin dergahında bir zikirde bizzat kendi ağzindan duydum bu sözü, sırrını anlamıni söylemedi maalesefBenim bildiğim bu dilde sadece Melek mosso
Onu bunu bilmem en iyi insan benimSordum anlatmadı mevzuyu bilmiyorum o yüzden