- 17,319
- 10,125
- 113
%7500 maçım var dostÖdülüm geldi teşekkürler kesene bereket @VECNA
%7500 maçım var dostÖdülüm geldi teşekkürler kesene bereket @VECNA
Vay benim dayımda gelmiş tamammmmm
Calisiyoz isler yogun giremiyoz tamamVay benim dayımda gelmiş tamammmmm
Kesene bereket diyelim5 kişiye ödülleri gönderildi 💯 bolsanslar
Dur bakalım dost kafam aşırı iyi bir toparlayim gelicem 😂%10000 banko maçım var dost kaybetme garantili
Bende o yüzden yanında takılıyorum enişte bu devirde böyle menfaatci adam mı kaldı değerini bilBir düşünce söylüyorlar biz zıttını söylüyoruz diye düşman oluyorsa konuşmasın zaten senin karakterin var mükemmelsin doğruyu buldun biz bulamadık tartıştık oldu bitti sinsi sinsi kurulmaya gerek yok varsa sıkıntısı olan aramız iyidi ama ben bu muhabbete takıldım usta desin konuşalım ne diyelim metin kardeş beni banlatmayı bekleyen daha çok bekler genelde kendileri gitti geçmişte de🤣
Kesene bereket dostum bozacı yarım saattir sokakta beni bekliyor o zaman gondereyim5 kişiye ödülleri gönderildi 💯 bolsanslar
hjzkösdDur bakalım dost kafam aşırı iyi bir toparlayim gelicem 😂
Sen biliyorsun maç devre arasında 😂Dur bakalım dost kafam aşırı iyi bir toparlayim gelicem 😂
Sanada bol şanslar ben akşamdan takip ettim gelmemiş canın sağolsun iyi akşamlar5 kişiye ödülleri gönderildi 💯 bolsanslar
Kesene bereket polonyalı 😁5 kişiye ödülleri gönderildi 💯 bolsanslar
Kesene bereket5 kişiye ödülleri gönderildi 💯 bolsanslar
%2500 maçım varKesene bereket
Maçı bile anladım 😂Sen biliyorsun maç devre arasında 😂
Yok bana nasip olmadı kanka%2500 maçım var
Hangi maçMaçı bile anladım 😂
O zmana o parada cebinde kalsın dost boşuna cop etme simdiAz bişey param var da rolling işini beceremiyoz artık dost phauay
Çok takılma böyle şeylere her rolde birileri dışarda Kalacak mecbur. Kimse herkese yetişemezSanada bol şanslar ben akşamdan takip ettim gelmemiş canın sağolsun iyi akşamlar
Dur sen sana nasıl nasip olmaz 50 lira kayıp bonusumu 20k yapıp geliyorumYok bana nasip olmadı kanka
Fixedmi gurcistan kaynaklimi%2500 maçım var
İrlanda 5.5 üst 😂Hangi maç