- 42,613
- 43,610
- 113
Burdayız kardeşim burdayızBen hariç konuda odul alanlar yok oldu galiba puhhaa
Gemi su almadan gitmeyiz
Burdayız kardeşim burdayızBen hariç konuda odul alanlar yok oldu galiba puhhaa
Vur 5 orana dost garanti gelir yine kendimi nasil bitiririm diye hesaplara girdin varya puahaTam 40 gün sonra 130k banka promosyonu yatacak heybeye para. Borç ödeyip saçları siyaha boyayıp gençleşmek mi 2 orana vurup üstüne tatile gitmek mi ? Kararsız kaldim
16tl yi ebenin akşandan beri 16tl ye taktın bi bitmediniz Malatya şeytanı16 tl yi 20 k yapmandan anlamalıydım zengin biri olduğunu
Kaldı 3 kişiBende yazdım ya kanka
Senide sinirlendirdiler16tl yi ebenin akşandan beri 16tl ye taktın bi bitmediniz Malatya şeytanı
Nasılda tanıyorsun beni, bize toprak üstünde rahat yok dostVur 5 orana dost garanti gelir yine kendimi nasil bitiririm diye hesaplara girdin varya puaha
Joker seni nobonus yaptı artık senlen yolları ayırma kararı aldım maalesef puahaBurdayız kardeşim burdayız
Gemi su almadan gitmeyiz
2 orana vurup tatildede çalışmak dostTam 40 gün sonra 130k banka promosyonu yatacak heybeye para. Borç ödeyip saçları siyaha boyayıp gençleşmek mi 2 orana vurup üstüne tatile gitmek mi ? Kararsız kaldim
Parasizim de gel aramıza kucaklayayim seni ya olduğun gibi ya göründüğün gibi ol16tl yi ebenin akşandan beri 16tl ye taktın bi bitmediniz Malatya şeytanı
Tahir vuramadin mi hala maxwin aqSenide sinirlendirdiler
Mesajı aldım mecbur 10 orana vuracaz artık başka türlüsü kurtarmıyor ikimizi2 orana vurup tatildede çalışmak dost
Saç olayına girmiyorum
Tirt win bile yok ki aqTahir vuramadin mi hala maxwin aq
Ben çok zenginim sizin gibi roll takip etmemSenide sinirlendirdiler
Bu fiş hangi bim şubesininHele gelsin. Hele şu Hollanda 8 olsun 🥸Ekli dosyayı görüntüle 894472Ekli dosyayı görüntüle 894473
Yav kardeşim bu aç Abuzer Malatyalı hergün birinin rolünde ben ilkkez bi role girdim piçman oldum aldığım maaşı söylesem saygı duruşuna geçerler neyseSenide sinirlendirdiler
Havaleden ceza yersek %50 sini karşıla başka bişey istemez dostJoker seni nobonus yaptı artık senlen yolları ayırma kararı aldım maalesef puaha
15 olsun üçümüz birden sevinebiliriz göğe bakalımMesajı aldım mecbur 10 orana vuracaz artık başka türlüsü kurtarmıyor ikimizi
O parayı 600k yaparız dert etme gidersede can sağlığı olsun ne yapalım puahaNasılda tanıyorsun beni, bize toprak üstünde rahat yok dost
Ne olmuş la öyle city maçına miaminin hocayı mı almışlarHele gelsin. Hele şu Hollanda 8 olsun 🥸Ekli dosyayı görüntüle 894472Ekli dosyayı görüntüle 894473